Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Honda e: Νέα ειδική έκδοση Limited Edition
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Honda e: Νέα ειδική έκδοση Limited Edition

5/7/2022

Τη νέα ειδική έκδοση του Honda e παρουσίασε η Ιαπωνική βιομηχανία, με το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο να αποκτά μια Limited Edition εκδοχή, που θα την αποκτήσουν λίγοι και καλοί!

Νέα ειδική και περιορισμένη έκδοση του Honda e

Μόνο 50 τυχεροί θα έχουν την τύχη να αποκτήσουν τη νέα ειδική και περιορισμένη έκδοση του ηλεκτρικού Honda e, που θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη. Μικρές πινελιές στο ηλεκτρικό μοντέλο της Honda, θα προσφέρουν μια νέα αισθητική που θα διαφοροποιούν το μοντέλο, από τα υπόλοιπα «αδερφάκια» του.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Το Premium Crystal Red χρώμα αλλάζει το profile του

Αυτό που αλλάζει σχεδόν ολοκληρωτικά την αισθητική του αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου της Honda, είναι η νέα εξωτερική απόχρωση Premium Crystal Red, που σε συνδυασμό με τις μαύρες λεπτομέρειες, προσφέρουν μια δυναμική διχρωμία. Το νέο Honda e Limited Edition έχει αντικαταστήσει τους πλευρικούς καθρέφτες με κάμερες, ενώ εντυπωσιακές είναι και οι ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών!

Με 154 ηλεκτρικούς ίππους

Το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης του Honda e, που είναι εγκατεστημένο στο πίσω μέρος ορίζεται στους 154 ίππους και τα 315 Nm ροπής. Η τυπική μπαταρία ιόντων λιθίου 35,5 kWh προσφέρει αυτονομία 201 χιλιομέτρων. Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν αλλαγές, κι έτσι οι 50 ιδιοκτήτες θα δουν στάνταρ το πλήρες ψηφιακό ταμπλό με τις πολλαπλές σε σειρά οθόνες.


50 τυχεροί!
Νέα ειδική έκδοση Honda e.
Χρωματικές αλλαγές που προσφέρουν νέα αισθητική!
Με 154 ηλεκτρικούς ίππους.
Είναι αρκετές οι χρωματικές διαφορές, ικανές, να χαρακτηρίσουν ως «ειδική» έκδοση ένα μοντέλο; 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε