6 φωτογραφίες »

Ιδού το νέο ΜΙΝΙ Countryman

Διαβάστηκε από 3352 αναγνώστες - 28/5/2020

Μια ανανεωμένη έκδοση του Countryman παρουσίασε και επίσημα η ΜΙΝΙ, με αισθητικές αλλαγές αλλά και νέα επιλογή κινητήρα. Ας δούμε το νέο μοντέλο, και τις διαφορές από τον προκάτοχο του.

 
 
Το νέο MINI Countryman παρουσίασε και επίσημα η βιομηχανία, με αλλαγές σε χρωματισμούς και σχεδίαση, αλλά και νέο κινητήρα. Εξωτερικά παρατηρούμε την αναθεωρημένη μάσκα με τους νέους προβολείς LED εμπρός και πίσω, αλλά και τους τροποποιημένους προφυλακτήρες. Πλέον το αγοραστικό κοινό, έχει την δυνατότητα επιλογής νέων χρωμάτων αμαξώματος, με το White Silver Metallic, αλλά και το Sage Green Metallic να έχουν προστεθεί στην διαθέσιμη χρωματική παλέτα. Στο εσωτερικό, συναντάμε νέο δερμάτινο σπορ τιμόνι και ψηφιακό πίνακα οργάνων. Το αυτοκίνητο διαθέτει επίσης αναβαθμισμένο σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 8,8 ιντσών.


 
Αν και στις επιλογές κινητήρων, βρίσκουμε στις επιλογές μας, τον γνωστό 3κύλινδρο τούρμπο κινητήρα 1,5 λίτρων, με τους 136 ίππους, και τον 2λιτρο 4κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα, με ισχύ 192 ίππων, παράλληλα έχουμε πλέον την επιλογή και του 3κύλινδρου plug-in βενζινοκινητήρα, με την συνδυαστική ισχύ των 227 ίππων. Η ηλεκτρισμένη έκδοση Cooper SE Countryman ALL4, διαθέτει οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic, ενώ τη γκάμα των κιβωτίων για τις υπόλοιπες εκδόσεις συμπληρώνει ένα 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη και ένα 6άρι αυτόματο.