Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Kia EV9: Στο Nurburgring για δοκιμές

Kia EV9: Στο Nurburgring για δοκιμές

11/10/2022

Ο κατασκοπευτικός φακός συνέλαβε το Kia EV9 να πραγματοποιεί δοκιμές εξέλιξης στην «Πράσινη Κόλαση» του Nürburgring, λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του αρχές του επόμενου έτους.

Εξαντλητικές δοκιμές στην πίστα

Το Kia EV9 αποτελεί το νέο ηλεκτρικό crossover της νοτιοκορεάτικης φίρμας,  αυξάνοντας τη γκάμα των ηλεκτρικών της μοντέλων. Θα ανήκει στη μεγάλη κατηγορία με επιβλητικές διαστάσεις, φιλοξενώντας με άνεση 7 επιβάτες σε τρεις σειρές καθισμάτων. Πριν λίγους μήνες είχαμε δει το ηλεκτρικό SUV να πραγματοποιεί εξαντλητικές δοκιμές σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα, αλλά τώρα ήρθαν στην επιφάνεια φωτογραφίες από μερικούς γρήγορους γύρους στην πίστα του Nürburgring.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Θα διατηρεί την μοναδική σχεδίαση που είχε και το πρωτότυπο

Στις φωτογραφίες μπορεί να παρατηρήσει κανείς πως το Kia EV9 διαθέτει την ίδια στιβαρή και boxy σχεδίαση που είχαμε δει και στο πρωτότυπο μοντέλο, αλλά με λίγες περισσότερες καμπύλες. Στο εμπρός μέρος, η μάσκα πλαισιώνεται από τα κάθετα LED φωτιστικά σώματα τοποθετημένα στις άκρες του αμαξώματος, ενώ αυτή διαθέτει μία ορθογώνια και φαρδιά σχεδίαση με ένα αντίστοιχο άνοιγμα χαμηλά. Κοιτάζοντας από το πλάι, οι καθαρές, λιτές και ευθείες γραμμές δημιουργούν αιχμηρές γωνίες που ξεχωρίζουν. Στο πίσω μέρος, τα κομψά φωτιστικά σώματα LED βρίσκονται επίσης στις άκρες του αμαξώματος, αφήνοντας μεγαλύτερες επιφάνειες στο χώρο του πορτμπαγκάζ και ένα κάθετο παρμπρίζ.
 

Οι πρώτες πληροφορίες από το εσωτερικό

Οι φωτογράφοι όμως δεν παρέλειψαν να «κλέψουν» και λίγο από το εσωτερικό του μοντέλου, δίνοντας μία γεύση από το τι πρέπει να περιμένουμε. Έτσι λοιπόν, το Kia EV9 θα έχει μία οθόνη χαμηλού προφίλ στη θέση του πίνακα οργάνων, ενώ μία άλλη θα εδράζεται στην κεντρική κονσόλα με κάθετη διάταξη. Αυτό που θα λείπει από το εσωτερικό, είναι το ορθογώνιο μονόμπρατσο τιμόνι, δίνοντας στη θέση του σε ένα πιο συμβατικής σχεδίασης.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε