Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ένα νέο SUV αναμένεται να παρουσιάσει τους προσεχείς μήνες η MG.

Φρέσκια σχεδίαση για το νέο SUV της MG

27/9/2017

Ένα νέο SUV αναμένεται να παρουσιάσει τους προσεχείς μήνες η MG, η κυκλοφορία του οποίου θα σηματοδοτεί μια συναρπαστική νέα εποχή σχεδιασμού για την εταιρεία, σύμφωνα με τον Carl Gotham.

Η νέα φιλοσοφία σχεδίασης της MG αντιπροσωπεύει μια πιο εκφραστική γλώσσα σχεδίασης, που δίνει έμφαση στον κορυφαίο χαρακτήρα του τελευταίου μοντέλου της MG. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν μέσα του εξωτερικό το νέο μοντέλο θα έχει ως ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά τη σχεδίαση στο εμπρόσθιο μέρος, διαθέτοντας μια μεγάλη ανασχεδιασμένη γρίλια, η οποία θα φέρει, ένα επίσης μεγάλο σήμα της εταιρείας.
 
Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής Σχεδίασης του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σχεδιασμού της SAIC στην οποία ανήκει η MG τόνισε: «Είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή για τη MG καθώς ξεκινάει να αναπτύσσει τη νέα ταυτότητά της. Η σχεδίαση του νέου Compact-SUV είναι πολύ προσεκτική.

Επιπλέον υπάρχουν και λεπτομερή στοιχεία όπως τα εμπρόσθια και τα οπίσθια φωτιστικά σώματα, με το επίπεδο της λεπτομέρειας να είναι σε τέτοιο βαθμό που δεν περιμένει να βρει κανείς σε ένα αυτοκίνητο αυτού του μεγέθους ή τέτοιας τιμής».
 
Περισσότερα στοιχεία για το νέο SUV δεν έχουν γίνει γνωστά, καθώς η φίρμα αναμένεται να τα φανερώσει μέσα στο φθινόπωρο, πριν την επίσημη αποκάλυψη του μοντέλου.        

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις