Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes A-Class: Ανανεωμένη & ήπια υβριδική
13 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes A-Class: Ανανεωμένη & ήπια υβριδική

5/10/2022

Η Mercedes A-Class ανανεώθηκε και έρχεται με μικρές αισθητικές επεμβάσεις εξωτερικά, την τελευταία γενιά του συστήματος MBUX, συνεχίζοντας να διατίθεται σε sedan και hatchback αμάξωμα.

Αισθητικές επεμβάσεις εξωτερικά

Η ανανεωμένη Mercedes A-Class έκανε την επίσημη πρεμιέρα της, παρουσιάζοντας τις νέες αλλαγές μαζί με το φρεσκάρισμα των ισχυρών AMG εκδόσεων. Κάνοντας την αρχή από το εξωτερικό, οι αλλαγές γίνονται εύκολα διακριτές, αφού η νέα Mercedes A-Class μία ανανεωμένη μάσκα, νέους προβολείς με τη δυνατότητα LED τεχνολογίας, τέσσερα νέα σχέδια τροχών και στάνταρ LED πίσω φωτιστικά σώματα.  
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Το τελευταίο MBUX ανεβάζει το τεχνολογικό υπόβαθρο

Οι αλλαγές δεν σταματούν μόνο στο εξωτερικό της Mercedes A-Class, αλλά συνεχίζουν και στην καμπίνα με έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών και μία οθόνη αφής infotainment μεγέθους 10,25 ιντσών στο στάνταρ εξοπλισμό, ενώ προαιρετικά υπάρχει η επιλογή για δύο οθόνες 10,25 ίντσες. Ανασχεδιασμένο είναι και το τιμόνι με μία επίπεδη βάση πλέον, ένας περιστροφικός επιλογέας για το σύστημα MBUX φιλοξενείτε στην κεντρική κονσόλα. Μιλώντας για αυτό, πρέπει να αναφέρουμε πως είναι πιο προηγμένο από ποτέ, ενσωματώνοντας έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, μία πρόσθετη θύρα USB-C και σημαντικές βελτιώσεις στον βοηθό Hey Mercedes που λειτουργεί με φωνητικές εντολές.
 

Πλουσιότερος βασικός εξοπλισμός

Η γερμανική εταιρεία δεν άφησε εκτός βελτιώσεων και το πακέτο συστήματος υποστήριξης και ασφάλειας, το οποίο έχει βελτιωθεί με ένα νέο Parking Package να υποστηρίζει διαμήκη στάθμευση και οπτική 360 μοιρών. Ο βασικός εξοπλισμός της Mercedes A-Class γίνεται ακόμα πιο πλούσιος, με στάνταρ κάμερα οπισθοπορείας, τιμόνι ενδεδυμένο με δέρμα Nappa και θύρες USB. Το ίδιο πλουσιοπάροχες γίνονται και οι υπόλοιπες εκδόσεις.  
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε