Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Mercedes-AMG G 63 4x4²: «Τέρας» παντός εδάφους
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Mercedes-AMG G 63 4x4²: «Τέρας» παντός εδάφους

16/6/2022

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της νέας Mercedes-AMG G 63 4x4², με την επιβλητική της εμφάνιση να προκαλεί την εντύπωση του διαδικτύου.

Η πιο σκληροπυρηνική G-Class

Την Mercedes-AMG G 63 4x4², την είχαμε δει αρκετές φορές παλιότερα να φιγουράρει στον κατασκοπευτικό φακό, αλλά τώρα ήρθε η στιγμή να την γνωρίσουμε χωρίς την εμφάνιση του καμουφλάζ. Βέβαια, δεν πρόκειται για το επίσημο ντεμπούτο του μοντέλου, αλλά για τις ανεπίσημες φωτογραφίες που διέρρευσαν και κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Απόσταση από το έδαφος που φτάνει τα 351 χιλιοστά

Το εν λόγο μοντέλο φέρει πολλές αναβαθμίσεις, ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε πως βασίζεται στην τρέχουσα G-Class. Η μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος βγάζει μάτι και πλέον εκτιμάται στα 351 χιλιοστά, νούμερο αρκετά μεγαλύτερο από τα 238 της τυπικής G-Class, για το οποίο ευθύνεται η τροποποιημένη ανάρτηση και οι νέοι άξονες. Στο έδαφος η Mercedes-AMG G 63 4x4² «πατάει» με 22αρες ζάντες, ισοπεδώνοντας κάθε τι στο πέρασμά της, εξοπλίζεται με επιπλέον LED φωτιστικά σώματα, νέο κάλυμμα για την ρεζέρβα και περισσότερες carbon λεπτομέρειες.

Πλούσιο εσωτερικό σε πολυτέλεια

Η πολυτέλεια είναι διάχυτη στο εσωτερικό, με δερμάτινα καθίσματα Nappa και τιμόνι από δέρμα Dinamica. Δύο οθόνες 12,3 ιντσών εδράζονται στο ταμπλό, η μία αναλαμβάνει τον ρόλο του πίνακα οργάνων, ενώ η δεύτερη είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε