Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το εσωτερικό είναι μοντέρνο σε σχεδίαση, εργονομικό και πολύ καλό ποιοτικά. Νέας σχεδίασης είναι τα χειριστήρια στην κεντρική κονσόλα.

Εξαιρετικά είναι τα καθίσματα με την ενιαία πλάτη.

Εσωτερικό

Διαβάστηκε από 8873 αναγνώστες - 31/3/2017

Το εσωτερικό της CLA είναι εξίσου σαγηνευτικό με την εξωτερική της εμφάνιση και σε κερδίζει με την πρώτη ματιά. Στην μοντέρνα καμπίνα ξεχωρίζουν η οθόνη του συστήματος infotainment στο κέντρο του ταμπλό, που θυμίζει tablet, και ακριβώς από κάτω, οι τρεις κεντρικοί αεραγωγοί, ενώ τα χειριστήρια στην κεντρική κονσόλα έχουν αλλάξει, για καλύτερη εργονομία. 
 
Η ποιότητα κατασκευής και η συναρμογή των υλικών κυμαίνονται στα υψηλά επίπεδα που μας έχει συνηθίσει η Mercedes, ορίζοντας την κορυφή της κατηγορίας. Οι χώροι είναι επαρκείς για 4 ενήλικες και μόνο οι πίσω, αν είναι ψηλοί, θα επηρεαστούν από την ξεχωριστή κουπέ σχεδίαση, όσον αφορά στον διαθέσιμο χώρο ως προς τον αέρα για το κεφάλι, γιατί προκειμένου να επιτευχθεί αυτή η κουπέ και αεροδυναμική σχεδίαση, οι πίσω κολόνες της Mercedes CLA κλείνουν προς τα μέσα με αποτέλεσμα οι ψηλοί να «δυσανασχετούν». Από την άλλη ο χώρος αποσκευών έχει 470 λίτρα χωρητικότητα, που είναι υπεραρκετά ακόμη και για τις ανάγκες μιας οικογένειας. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ