Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η νέα έκδοση της Mercedes-Benz X-Class είναι ότι ακριβώς χρειάζονται οι κυνηγοί.

Το μοντέλο το οποίο βλέπετε αποτελεί έργο της εταιρείας Gruma.

Στο εξωτερικό του το μοντέλο έχει λάβει ένα πράσινο ματ χρώμα το οποίο συνδυάζεται από μαύρα χαρακτηριστικά.

Μια Mercedes X-Class για κυνηγούς!

30/10/2018

Η νέα έκδοση της Mercedes-Benz X-Class είναι ότι ακριβώς χρειάζονται οι κυνηγοί αλλά και όσοι θέλουν να κάνουν δική τους μια X-Class που ξεχωρίζει από όλες τις άλλες.

Το μοντέλο το οποίο βλέπετε αποτελεί έργο της εταιρείας Gruma, που είναι μια γερμανική φίρμα η οποία ειδικεύεται στη κατασκευή οχημάτων για κυνηγούς και αποκαλύφθηκε πρόσφατα μαζί με κάποια άλλα αντίστοιχα μοντέλα.
 
Όπως μπορούμε να δούμε στο εξωτερικό του το μοντέλο έχει λάβει ένα πράσινο ματ χρώμα το οποίο συνδυάζεται από μαύρα χαρακτηριστικά στους προφυλακτήρες, στα καπάκια των καθρεπτών, στην οροφή και στις ζάντες. Επιπλέον οι κατασκευαστές έχουν προνοήσει να εγκαταστήσουν στη καρότσα το ειδικό κλουβί για να μεταφέρονται τα σκυλιά, που ως επί των πλείστων συνοδεύουν τον κυνηγό, ενώ σύμφωνα με την Gruma, η πλατφόρμα στην οροφή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως χώρος για να καθίσει ο κυνηγός. Επιπλέον η «κυνηγητική» X-Class είναι διαθέτει μια μονάδα καθαρισμού Aqua2Go.

Από κει και πέρα, το γερμανικό pick-up στη συγκεκριμένη έκδοση διαθέτει και κάποιες άλλες αναβαθμίσεις που του επιτρέπουν να κινηθεί πιο βαθιά στην άγρια φύση, όπως προστατευτικές πλάκες στο κάτω μέρος για τα «ζωτικής» σημασίας εξαρτήματα του κινητήρα, νέες ζάντες με ελαστικά BFGoodrich, ισχυρούς εργάτες στα δύο άκρα και τέλος μία ειδική θήκη για τη καραμπίνα του κυνηγού.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις