6 φωτογραφίες »

Νέα Ford Kuga & Puma με 8 χρόνια εγγύηση και 1η δόση σε 3 μήνες

Διαβάστηκε από 43399 αναγνώστες

Hybrid Bonus: Αποκτήστε τώρα τα νέα Ford Puma και Kuga με προνομιακούς όρους χρηματοδότησης, περίοδο χάριτος 3 μηνών, 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και το πρώτο service δωρεάν

 
 

Ford : Hybrid Bonus: Αποκτήστε Puma και Kuga, με επιτόκιο 3,49% και 8 χρόνια εγγύηση.

Εγκαινιάζοντας ιδανικά τη νέα, εξηλεκτρισμένη εποχή Ford, τα νέα Puma και Kuga προτάσσουν μοναδικά για την κατηγορία τους χαρακτηριστικά στους τομείς της περιβαλλοντικής απόδοσης και της οικονομίας καυσίμου, αξιοποιώντας μεταξύ άλλων την πολυσχιδή τεχνολογική φαρέτρα των προηγμένων υβριδικών συστημάτων κίνησης της εταιρείας.
 
Σήμερα, χάρη στο καινοτόμο προωθητικό πρόγραμμα HybridBonusτ ης Ford Motor Ελλάς, η αγορά όλων των διαθέσιμων εκδόσεων των νέων Puma και Kuga καθίσταται πιο εύκολη και συμφέρουσα από ποτέ, καθώς μπορείτε τώρα να απολαύσετε μοναδικά προνόμια και οφέλη.
 
Συγκεκριμένα, η απόκτηση των νέων Puma και Kuga συνοδεύεται από ένα νέο, επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford Finance, το οποίο σας προσφέρει ανταγωνιστικό και σταθερό ονομαστικόεπιτόκιο 3,49%,σε συνδυασμό με περίοδο χάριτος 3 μηνών για την πληρωμή της πρώτης δόσης του δανείου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η περίοδος χάριτος δεν σας επιβαρύνει σε τίποτα, καθώς η Ford Motor Ελλάς καλύπτει εξ ολοκλήρου τους τόκους της εν λόγω περιόδου – έτσι, «ξεχνάτε» πλήρως το δάνειό σας για τους πρώτους αυτούς μήνες!
 


Το Hybrid Bonus ,εκτός από ανταγωνιστικό ονομαστικό επιτόκιο και περίοδο χάριτος, προβλέπει μέσω του χρηματοδοτικούπρογράμματος της Ford Finance ευέλικτη αποπληρωμή του δανείου σε 12 έως 48 μηνιαίες δόσεις.
 
Αποκλειστικά για το νέο Ford Puma, το προωθητικό πρόγραμμα Hybrid Bonusπροβλέπει την δωρεάν παροχή εξοπλισμού αξίας έως 868 ευρώ που, ανάλογα με την έκδοση, περιλαμβάνει τον  αυτόματο κλιματισμό, τους υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής, τους πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος,το σύστημα επιτήρησης τυφλού σημείου (BLIS), το AdaptiveCruiseControlκαι το σύστημα  υποβοήθησης στάθμευσης (AutoParkAssist).
 
Τα οφέλη όμως δεν σταματούν εδώ αφού το Hybrid Bonusπροσφέρει επιπλέον δωρεάν την πρώτη συντήρηση του νέου σας αυτοκινήτου στο επίσημο δίκτυο της Ford, εξασφαλίζοντάς σας ένα άψογα συντηρημένο αυτοκίνητο.
 


Τέλος, η Ford Motor Ελλάς, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στην κορυφαία αξιοπιστία των δύο μοντέλων, τα νέα Ford Pum aκαι Kuga διατίθενται στα πλαίσια του προγράμματος Hybrid Bonus με τη μοναδική στην κατηγορία τους 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect, η οποία σας εξασφαλίζει απόλυτη ξεγνοιασιά και σιγουριά.
 


Δείτε ενδεικτικά στα παρακάτω παραδείγματα τα χρηματοδοτικά οφέλη του προγράμματος HybridBonus1:
 
Παράδειγμα χρηματοδότησης Ford Puma με Hybrid Bonus και περίοδο χάριτος 3 μήνες
 
Αξία αυτοκινήτου: 20.991€
Προκαταβολή: 8.800€
Ποσό χρηματοδότησης: 12.191€
Επιτόκιο: 3,49%
Αρ. Δόσεων: 48
Περίοδος χάριτος: 3 μήνες
Ποσό δόσης: 275,75€
Έξοδα δανείου: 280€
ΣΕΠΠΕ: 5,4%
 
Παράδειγμα χρηματοδότησης Ford Kuga με Hybrid Bonus και περίοδο χάριτος 3 μήνες
 
Αξία αυτ/του: 26.272€
Προκαταβολή: 10.510€
Ποσό χρηματοδότησης: 15.762€
Επιτόκιο: 3,49%
Αρ. Δόσεων: 48
Περίοδος χάριτος: 3 μήνες
Ποσό δόσης: 356,53€
Έξοδα δανείου: 280€
ΣΕΠΠΕ: 5,1%