Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εικόνες που δείχνουν το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό μέρος της νέας Toyota Supra, διέρρευσαν και κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Τα νέα σχέδια που δημοσιεύτηκαν και αυτά στο ίδιο φόρουμ, ήταν μια εργασία του χρήστη με το ψευδώνυμο EC15.

Νέα Supra: Έτσι θα είναι μέσα και έξω;

10/10/2018

Εικόνες που δείχνουν το εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό μέρος της νέας Toyota Supra, διέρρευσαν και κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Πριν από λίγες ημέρες είχαν διαρρεύσει στο φόρουμ SupraMKV διάφορα μέρη από το εσωτερικό και το εξωτερικό μέρος της επερχόμενης Toyota Supra, ωστόσο αυτό όπως φαίνεται αποτέλεσε την αρχή ενός «παζλ» για ένα χρήστη, ο οποίος σύνδεσε όλα τα μεμονωμένα μέρη, φανερώνοντας την πλήρη εμφάνιση της καμπίνας αλλά και του αμαξώματος.
 
Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και είναι πιθανόν η πιο ακριβής απεικόνιση, μέχρι στιγμής, του σπορ αυτοκινήτου παραγωγής που έχει προγραμματιστεί να κάνει το ντεμπούτο του στο Auto Show του Ντιτρόιτ το 2019.

Τα νέα σχέδια που δημοσιεύτηκαν και αυτά στο ίδιο φόρουμ, ήταν μια εργασία του χρήστη με το ψευδώνυμο EC15 και αν οι αναλογίες τους δεν είναι τέλειες (δείτε για παράδειγμα το μέγεθος των δύο αριστερών τροχών), αυτό δεν μας εμποδίζει να πάρουμε μια πρώτη ιδέα για το πώς πρόκειται να είναι το πολυαναμενόμενο σπορ αυτοκίνητο.
 
Στο εξωτερικό μέρος φαίνεται πως η νέα Supra θα είναι παρόμοια με το πρωτότυπο Toyota GR Supra Racing που παρουσιάστηκε νωρίτερα φέτος, ενώ αν λάβουμε υπ όψιν μας την εικόνα της καμπίνας, τότε φαίνεται πως η ιαπωνική μάρκα υιοθετεί μια πιο μινιμαλιστική προσέγγιση για το ταμπλό της Supra σε σύγκριση με τη BMW Z4. Τέλος, υπάρχει κάτι που λείπει από την εικόνα και αυτή είναι η οθόνη του συστήματος ψυχαγωγίας, η οποία λογικά θα είναι μέρος του εξοπλισμού, εκτός και αν η Toyota κάνει την έκπληξη, κάτι που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις