Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Μία νέα έκδοση στη γκάμα της Giulietta πρόσθεσε η Alfa Romeo, προσφέροντας έτσι μια πιο «καυτή» επιλογή.

Η έκδοση Sport, σε σχέση με το στάνταρ μοντέλο προσφέρει επιπλέον ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών.

Στο εσωτερικό ο εξοπλισμός έχει ενισχυθεί με δερμάτινο τιμόνι.

Νέα έκδοση Sport της Alfa Romeo Giulietta

8/2/2018

Μία νέα έκδοση στη γκάμα της Giulietta πρόσθεσε η Alfa Romeo, προσφέροντας έτσι μια πιο «καυτή» επιλογή.

Η έκδοση Sport, σε σχέση με το στάνταρ μοντέλο προσφέρει επιπλέον ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, αλλά και ένα νέο κιτ αμαξώματος, το οποίο περιλαμβάνει κόκκινες λεπτομέρειες στο κάτω μέρος των δύο προφυλακτήρων, ενώ διαθέσιμο γίνεται και το μπλε χρώμα το οποίο, συνήθως προσφέρεται για την Veloce.
 
Από κει και πέρα διευρυμένες απολήξεις εξάτμισης έχουν επίσης πάρει θέση, ενώ στο εσωτερικό ο εξοπλισμός έχει ενισχυθεί με δερμάτινο τιμόνι, cruise control, σύστημα Infotainment συνδυασμένο με οθόνη αφής 5 ιντσών και μπροστινό υποβραχιόνιο.

Η εν λόγω έκδοση, η οποία θα είναι διαθέσιμη για την αγορά της Μεγάλης Βρετανίας θα μπορεί να επιλεγεί είτε με τον 1.4 λίτρων κινητήρα TB της Fiat Chrysler με 120 ίππους, είτε με την μονάδα ισχύος JTDM-2, 1.6 λίτρων, με το κόστος της πρώτης επιλογής να ξεκινά από τις 20.965 λίρες (περίπου 23.600 ευρώ).
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η ιταλική μάρκα, η οποία φέτος θα κάνει την επιστροφή της στο πρωτάθλημα της Formula 1, έχει στα πλάνα της να προσφέρει μια ανανεωμένη έκδοση της 4C το επόμενο έτος ενώ αργότερα θα έρθει και η 6C δίνοντας μια νέα επιλογή στην κατηγορία των σπορ αυτοκινήτων.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις