Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέα γενιά Hyundai i20: Πιο προηγμένη από ποτέ

Διαβάστηκε από 49769 αναγνώστες - 17/10/2020

Η τρίτη γενιά του μικρού hatchback της Hyundai διαθέτει νέο σχεδιασμό, πρόσθετη τεχνολογία, ένα ευρύ φάσμα συστημάτων ασφαλείας, αλλά και ήπια υβριδικό σύστημα 48 βολτ, δηλώνοντας με σιγουριά ότι είναι το καλύτερο Hyundai i20 που δημιουργήθηκε ποτέ.

Ανανεωμένη σχεδίαση με δυναμικό στυλ
 
Ξεχωριστό όσο ποτέ άλλοτε, το Hyundai i20 είναι το πρώτο μοντέλο της Hyundai στην Ευρώπη που υιοθετεί τη νέα σχεδιαστική γλώσσα, Sensuous Sportiness.



Η εξωτερική σχεδίαση του νοτιοκορεάτικου μικρού έχει αλλάξει ριζικά τόσο στο εμπρός μέρος όσο και στο πίσω. Συγκεκριμένα, ο πρόβολος υιοθετεί ένα σαφώς πιο επιθετικό προφίλ χάρη στα ολοκαίνουριας σχεδίασης full LED φωτιστικά σώματα με τα έντονα Φώτα Ημέρας (DRL), στην μεγαλύτερη εξαγωνική γρίλια με τη κυψελωτή μάσκα και στον πολύ διαφοροποιημένο και πιο σπορτίφ προφυλακτήρα. Οι γραμμές του πλαϊνού μέρους καταλήγουν στο πίσω παράθυρο με τέσσερις πλευρές, ενώ στο πίσω μέρος την παράσταση κλέβει μία LED φωτιζόμενη γραμμή που συνδέει τα νέα αιχμηρά φωτιστικά σώματα. Το παζλ της εξωτερικής εμφάνισης ολοκληρώνεται με τις ζάντες αλουμινίου έως και 17 ιντσών και την μαύρη οροφή που δημιουργεί χρωματικές αντιθέσεις
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις