Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
8 φωτογραφίες »

Νέες Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio

8/5/2020

Η Ιταλική βιομηχανία της Alfa Romeo ανανέωσε τις εκδόσεις Quadrifoglio των Giulia και Stelvio, και προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση τους.

Οι ανανεωμένες Giulia και Stelvio Quadrifoglio αποτελούν την έκφραση δυναμισμού της Alfa Romeo, του αγωνιστικού της DNA και φυσικά του απόλυτου Ιταλικού στιλ. Τις επιδόσεις συνεχίζει να εξασφαλίζει ο προηγμένος V6 Bi-Turbo κινητήρα των 2,9 λίτρων απόδοσης 510 ίππων και 600 Nm ροπής στις 2.500 σ.α.λ. Η μετάδοση της ισχύος στους τροχούς γίνεται μέσω του συστήματος Alfa Active Torque Vectoring, ενώ στην περίπτωση της Stelvio Quadrifoglio η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω του πρωτοποριακού συστήματος τετρακίνησης Q4. Το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων είναι ρυθμισμένο ώστε να αποδίδει με εξαιρετική ταχύτητα, αλλά και ομαλότητα είτε στη χαλαρή, είτε στη σπορ οδήγηση.



Premium εσωτερικό
Στο εσωτερικό ο νέος σχεδιασμός της κεντρικής κονσόλας αποπνέει ακόμα περισσότερο στιλ και ποιότητα, ενώ προσφέρει και σημαντικά περισσότερους και μεγαλύτερους αποθηκευτικούς χώρους. Αντίστοιχα νέας σχεδίασης είναι το τιμόνι και ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου, ενώ πλέον οι ζώνες εκτός από το κλασσικό μαύρο χρώμα είναι διαθέσιμες και σε κόκκινο ή πράσινο. Εκτός από τα σπορ καθίσματα με επένδυση δέρματος-Alcantara, θα υπάρχει και η επιλογή επένδυσης αποκλειστικά με δέρμα, ενώ για τους πλέον «σκληροπυρηνικούς» θα συνεχιστεί και η διάθεση των καθισμάτων της Sparco, ο σκελετός των οποίων είναι κατασκευασμένος από ανθρακονήματα.

Αγωνιστικό DNA
Για να αναδείξουν την αγωνιστική φύση των Alfa Romeo Giulia και Alfa Romeo Stelvio, η Mopar, επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales της Fiat Chrysler Automobiles δημιούργησε τη νέα, αποκλειστική σειρά Quadrifoglio Accessories Line. Η σειρά περιλαμβάνει εκτός των άλλων το σύστημα εξαγωγής υψηλής απόδοσης που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Akrapovič, καθώς και σειρά στοιχείων από ανθρακονήματα τα οποία ενισχύουν την αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου και κάνουν ακόμα πιο δυναμική την εμφάνιση του.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις