Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Νέο Audi ΤΤ S Line Competition Plus

14/10/2020

Η αναβαθμισμένη έκδοση της Audi TT S Line Competition Plus έρχεται να σας καταπλήξει! Σαφείς βελτιώσεις στο εξωτερικό του αμαξώματος και την καμπίνα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το νέο ελκυστικό μενού.

Ποιος είπε ότι η Audi έχει αφήσει στην... μοίρα της την σειρά TT; Τα «αποκαλυπτήρια» του μοντέλου S Line Competition Plus πιστοποιούν ότι ο κορυφαίος γερμανικός κολοσσός διαρκώς ψάχνεται και βελτιώνει τα αυτοκίνητά του, με στόχο να ικανοποιήσει και τους περισσότερο απαιτητικούς.
 
Η κλασική αμερικανική έκφραση «No news, good news» δεν έβρισκε ανταπόκριση στην συγκεκριμένη περίσταση, μιας και η απουσία ειδήσεων σε σχέση με την τελευταία ενημέρωση για το Audi TT τον περασμένο Μάιο οδήγησε στο συμπέρασμα πως δεν θα προκύψει νέα εξέλιξη, πέρα από τις εξωτερικές χρωματικές τροποποιήσεις για τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ το 2021.
 
Τελικά, άπαντες διαψεύστηκαν. Οι εκδόσεις Audi TT Coupe και Audi TT Roadster αποκτούν... διάδοχο με το νέο Audi TT S Line Competition Plus, το οποίο συνδυάζει δύο πακέτα εξοπλισμού που θα ενσωματωθούν αποκλειστικά στα μοντέλα TT 45 TSFI.
 

Πιο συγκεκριμένα, η καινούργια S Line κεντρίζει την προσοχή και αποκτά πιο ελκυστικό προφίλ από σχεδιαστική άποψη, χάρη στην εντυπωσιακή προστατευτική γρίλια, τους πλευρικούς αεραγωγούς, τα εσωτερικά μαρσπιέ και τον νέο διαχύτη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Χρωματικά, η μαύρη εξωτερική επένδυση συναντά τις αγαπημένες για το κοινό γυαλιστερές πινελιές παρόμοιας απόχρωσης. Το σκοτεινό φινίρισμα είναι μία επιλογή που μπορεί να προτιμήσουμε για την μάσκα Audi Singleframe, τους πλάγιους αεραγωγούς, τους εξωτερικούς καθρέπτες, τα εσωτερικά μαρσπιέ, τον διαχύτη και την σταθερή αεροτομή.
 
H S Line Competition Plus εξοπλίζεται με ένα σετ από μαύρες 19 ιντσών ζάντες, με πενταπλή ακτίνα πολυγωνικού σχήματος, ενώ διαθέσιμο είναι και σετ με 20 ίντσες επιφάνεια και σχέδιο ακτίνας 10-Y. Ευρεία γκάμα εντοπίζουμε και στα υπό επιλογή χρώματα, όπως τα Turbo Blue, Tango Red, Glacier White και Chronos Gray. Ειδικά η τελευταία απόχρωση προστίθεται για πρώτη φορά στην σειρά Audi TT.
 
Ευχάριστες στον θεατή τροποποιήσεις εφαρμόζονται και στο εσωτερικό του αμαξώματος, με το Audi TT S Line Competition Plus να έχει σαφείς επιρροές από την αθλητική version της S line. Όπως στο εξωτερικό, έτσι και στην καμπίνα, δεσπόζει το μαύρο χρώμα, με τα καθίσματα να επικαλύπτονται από μαύρη δερμάτινη Alcantara επένδυση. Εφικτή είναι η αντίθετου χρώματος ραφή με Express Red ή Ara Blue, ενώ τα Tango Red (για το Coupe), Turbo Blue ή Slate Gray είναι οι προτάσεις για το air condition και στην κεντρική κονσόλα του αυτοκινήτου.
 
Η νέα έκδοση των Audi TT S Line Competition Plus 2021 θα κάνει την εμφάνισή της αρχικά σε γερμανικό έδαφος. Υποψήφιοι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν προπαραγγελία από τον Οκτώβριο για να λάβουν τα αυτοκίνητα από το Δεκέμβριο. Όσον αφορά τις τιμές, το ΤΤ Coupe ξεκινά στα 47.316,3 ευρώ και το Roadster στα 49.655,8 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις