Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο Mitsubishi ASX: Ντεμπούτο στις 20 Σεπτέμβρη

Νέο Mitsubishi ASX: Ντεμπούτο στις 20 Σεπτέμβρη

19/9/2022

Η νέα γενιά του ιαπωνικού SUV ετοιμάζεται, και όπως γνωστοποιήθηκε, το νέο Mitsubishi ASX θα αποκαλυφθεί την Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου!

Αύριο το ντεμπούτο του νέου Mitsubishi ASX

Μόλις τον Ιανουάριο είχε ξεκινήσει η φημολογία πως η ιαπωνική μάρκα εργάζεται πάνω στο νέο Mitsubishi ASX της επόμενης γενιάς, ενώ αποκάλυψε τις τεχνικές προδιαγραφές του τον Ιούνιο. Τώρα όμως, ήρθε η στιγμή που το νέο μοντέλο αναμένεται να αποκαλυφθεί επίσημα στο κοινό, κάτι που θα συμβεί την Τρίτη στις 20 Σεπτεμβρίου. Το νέο SUV θα κυκλοφορήσει στις ευρωπαϊκές αγορές στις αρχές του 2023.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Στο ίδιο πάτωμα με το Captur

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το νέο Mitsubishi ASX θα βασίζεται στο πάτωμα του Captur και θα κατασκευάζεται από τη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία. Απώτερος σκοπός, είναι να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η παρουσία της Mitsubishi στην Ευρώπη, κάνοντας μία δυναμική αρχή στην πιο δημοφιλή κατηγορία, αυτή των μικρών SUV. Σε σχέση με το γαλλικό «ξαδερφάκι» του, θα αποκτήσει νέους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και μάσκα. Στο εσωτερικό, τα δύο SUV θα μοιράζονται αρκετά κοινά στοιχεία, αλλά θα διαφοροποιούνται με νέα χαρακτηριστικά.
 

Οι γνώριμοι κινητήρες της Renault

Η γκάμα κινητήρων που θα εξοπλίσουν το μικρό crossover, είναι η ίδια που έχουμε γνωρίσει από το Renault Captur δεύτερης γενιάς. Στο πρώτο σκαλί της γκάμας θα υπάρχει ο υπερτροφοδοτούμενος τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας του 1.0 λτ. και των 91 ίππων, που συνδυάζεται αποκλειστικά με το μηχανικό κιβώτιο των 6 σχέσεων. Αμέσως μετά, ακολουθεί ένα τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας 1.3 λτ. και 140 ίππων ή 158 ίππων, όταν αυτός συνδέεται με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε