Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Νέο Opel Astra GSe: Plug-in υβριδικό με 225 ίππους
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Opel Astra GSe: Plug-in υβριδικό με 225 ίππους

28/9/2022

Παγκόσμιο ντεμπούτο έκανε το νέο Opel Astra GSe, η κορυφαία έκδοση του γερμανικού μικρομεσαίου, με την ισχύ να αγγίζει τα 225 άλογα, είτε σε hatchback είτε σε wagon αμάξωμα.

Αποκάλυψη για το Opel Astra GSe

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που η Opel ανακοίνωσε πως επιστρέφουν οι GSe εκδόσεις, αφήνοντας υπονοούμενα πως το πρώτο βήμα θα γίνει με το διασημότερο μοντέλο της. Έτσι λοιπόν και έγινε, παρουσιάζοντας το νέο Opel Astra GSe με ένα υβριδικό σύστημα κίνησης 225 ίππων, χαμηλωμένη ανάρτηση και βελτιωμένο χειρισμό.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Plug-in υβριδικό με 225 ίππους

Η καρδιά του Astra Grand Sport Electric (GSe) είναι ένα  Plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης, που συνδυάζει έναν υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1.6 λτ. και ένα ηλεκτρικό μοτέρ, το οποίο τροφοδοτείται από μία μπαταρία 12,4 kWh. Η κίνηση μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων, με τη συνδυαστική ισχύ να ορίζεται στους 225 ίππους και 360 Nm ροπής.

Χαμηλότερη ρύθμιση ανάρτηση και βελτιωμένη απόκριση στο τιμόνι

Εκτός του κινητήρα, το Opel Astra GSe ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις με τη χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος κατά 10 χλστ. χάρη σε μία νέα ρύθμιση της ανάρτησης, ενώ βελτιωμένοι είναι και οι χειρισμοί στο τιμόνι, προσφέροντας καλύτερη απόκριση. Νέες είναι και οι ζάντες που τοποθετήθηκαν, με το μέγεθός τους στις 18 ίντσες και προέρχονται από το πρωτότυπο Manta GSe.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε