Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Opel: Επιστρέφουν οι GSe εκδόσεις
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Opel: Επιστρέφουν οι GSe εκδόσεις

14/9/2022

Η Opel ανακοίνωσε κι επίσημα την επιστροφή του ονόματος GSe στις κορυφαίες εκδόσεις των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της.

Ξέχνα τα OPC, έρχονται τα GSe

Η Opel αφήνει στο παρελθόν τις εκδόσεις επιδόσεων OPC, με το τελευταίο μοντέλο Insignia να σταματάει την παραγωγή του φέτος, κλείνοντας ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία της γερμανικής φίρμας. Παρόλα αυτά, οι άνθρωποι της Opel δεν εγκαταλείπουν την ιδέα των σπορ εκδόσεων, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο τα μοντέλα GSe. Αυτή τη φορά βέβαια, το ακρωνύμιο GSe σημαίνει «Grand Sport electric», κι όχι «Grand Sport Einspritzung» (Grand Sport Injection στα αγγλικά), γεγονός πως το μικρό “e” δηλώνει πως θα πρόκειται για ηλεκτροκίνητα μοντέλα.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Σε ηλεκτροκίνητες εκδόσεις

Η Opel Χαρακτηρίζει τα GSe μοντέλα της ως «δυναμικά, διασκεδαστικά στην οδήγηση αυτοκίνητα», χάρη στις εξατομικευμένες ρυθμίσεις του πλαισίου και της ανάρτησης καθώς και στις εκτεταμένες δοκιμές στην Autobahn. Λεπτομέρεια αλλά αξίζει να αναφερθούμε, έιναι πως η εταιρεία αναφέρεται σε «ηλεκτρισμένα» κι όχι «ηλεκτρικά», πράγμα που μεταφράζεται ότι και τα Plug-in υβριδικά της μπορεί να λάβουν εκδόσεις GSe πέραν των ηλεκτρικών.
 

Αποκαλύφθηκε το λογότυπο

Η ανακοίνωση συνοδεύεται με την αποκάλυψη του νέου σήματος, το οποίο είχαμε δει γα πρώτη φορά το 2021 στο Opel Manta GSe ElektroMOD. Το εν λόγο λογότυπο είχε εμφανιστεί τότε σε μορφή γραφικών στους LED προβολείς τη μάσκας Vizor, ίσως προμηνύοντας το μέλλον που έρχεται.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε