Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέο Pioneer MVH-390BT

8/11/2016

Το νέο Pioneer MVH-390BT, με σασί μικρού βάθους, είναι σχεδιασμένο για streaming μουσικής από συσκευές Bluetooth με κρυστάλλινο και ποιοτικό ήχο χάρη στην τεχνολογία Advanced Sound Retriever

Βασικά Χαρακτηριστικά
  • 1-DIN Πηγή Mechaless με FM, Bluetooth, Spotify
  • Made for iPod/iPhone
  • Συμβατότητα με συσκευές Android
  • Εφαρμογή Pioneer ARC
  • Προτεινόμενη τιμή λιανικής 109 ευρώ
 
 
Περισσότερη μουσική, περισσότερη επικοινωνία Bluetooth.
 
Το νέο MVH-390BT, με σασί μικρού βάθους, είναι σχεδιασμένο για streaming μουσικής από συσκευές Bluetooth με κρυστάλλινο και ποιοτικό ήχο χάρη στην τεχνολογία Advanced Sound Retriever για Bluetooth. Επιτρέπει επίσης τηλεφωνική επικοινωνία με ανοικτή συνομιλία κατά την οδήγηση, καθώς και την αποθήκευση των αριθμών τηλεφώνου συγγενών και φίλων ως προκαθορισμένα πλήκτρα για γρήγορη, εύκολη και ασφαλέστερη κλήση. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε ακόμη και δύο συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα!
 
Επιπρόσθετα των λειτουργιών Bluetooth μπορείτε να συνδέσετε iPod, iPhone, smartphone Android και άλλες συσκευές USB με τα ηχεία του αυτοκινήτου σας μέσω της θύρας USB ή Aux-In στην πρόσοψη. Φυσικά, αυτό το ηχοσύστημα σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να συντονιστείτε στους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς χρησιμοποιώντας τον δέκτη FM/AM.
 
Βυθιστείτε στον απόλυτα αγνό ήχο των ενσωματωμένων ενισχυτών του MVH-390BT, που παράγουν 4 x 50W ανόθευτης, αξιόπιστης ισχύος με τεχνολογία MOSFET. Για ακόμη μεγαλύτερη ισχύ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δύο εξόδους προενίσχυσης RCA για να συνδέσετε άλλες συσκευές, όπως ένα subwoofer ή έναν πρόσθετο ενισχυτή για τα πίσω ηχεία.
 
Advanced Remote Control App (ARC)
 
Η εφαρμογή προηγμένου τηλεχειριστηρίου της Pioneer (Pioneer ARC) μετατρέπει το smartphone σας σε ένα ισχυρό τηλεχειριστήριο με οθόνη αφής, επιτρέποντάς σας  να χειρίζεστε και να προσαρμόζετε το συμβατό ηχοσύστημα Pioneer του αυτοκινήτου σας με ασφαλή και εύκολο τρόπο.
 
Σημείωση
Η εφαρμογή ARC είναι συμβατή με iPhone 4s/5/5c/5s/6/6s/6 Plus/6s Plus, που λειτουργούν με iOS 8.0 και μεταγενέστερες εκδόσεις, και με τηλέφωνα Android που λειτουργούν με έκδοση 4.1 και μεταγενέστερες.
 
Spotify
 
Το Ράδιο-USB MVH-390BTείναι πλήρως συμβατό με το Spotify, τόσο με τη δωρεάν έκδοση όσο και με την Premium. Συνδέστε απλώς το smartphone σας –Apple iOS ή Android– και εξετάστε με ασφάλεια τις επιθυμητές λίστες αναπαραγωγής, τα άλμπουμ, τα κομμάτια και τους καλλιτέχνες χρησιμοποιώντας τους μηχανισμούς του MVH-390BT.
 
 
Δείτε τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά του Pioneer MVH-390BT κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις