Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
7 φωτογραφίες »

Νέο Suzuki Swace

16/9/2020

Η συνεργασία Suzuki και Toyota δείχνει να αποφέρει καρπούς, κι έτσι φτάσαμε στην επίσημη παρουσίαση του νέου Suzuki Swace. Ας δούμε όλα τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου.

Στην παρουσίαση του δεύτερου μοντέλου με την αρωγή της Toyota, προχώρησε η Suzuki, και μετά το Across, μας εμφάνισε το νέο Swace που μπαίνει στην Ευρωπαικη αγορά των stationwagon αυτοκινήτων. Οι ομοιότητες με την Corolla Wagon είναι εμφανέστατες, εκτός ίσως απο την τροποποιημένη γρίλια και τον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα του Swace. 



Στο εσωτερικό, η οθόνη αφής 8 ιντσών στο κέντρο του ταμπλό είναι το κυρίαρχο στοιχείο ενώ πλήθος συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού, έχουν εξοπλίσει το νέο wagon της Suzuki. Οι διαστάσεις του είναι, μήκος 4.655 χιλιοστά, πλάτος 1.790 χλστ., ύψος 1.460 χλστ. και μεταξόνιο 2.700 χλστ, ενω μπορεί να φιλοξενήσει στο χώρο αποσκευών 596 λίτρα όταν όλα τα καθίσματα είναι στη θέση τους, και 1.606 λίτρα όταν τα καθίσματα πέσουν.


 
Κάτω από το καπό θα βρούμε τον γνωστό κινητήρα απο την Corolla, με τον βενζινοκινητήρα 1,8 λίτρων που υποστηρίζεται από έναν ηλεκτροκινητήρα, με συνδυαστική ισχύ τους 122 ίππους. Το νέο Suzuki Swace είναι εφοδιασμένο με ένα CVT κιβώτιο ταχυτήτων, και τα πρώτα 100 θα πραγματοποιηθούν σε 11,1 δευτερόλεπτα.
 
Το νέο Suzuki Swace θα ξεκινήσει το εμπορικό του λανσάρισμα στην Ευρώπη το χειμώνα του νέου έτους. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις