Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οδηγούμε πρώτοι το νέο Opel Corsa

Διαβάστηκε από 32639 αναγνώστες - 28/11/2019

Με ένα μικρό αυτοκίνητο στην πίστα; Γιατί όχι, αφού το νέο Opel Corsa είναι σε θέση. Ποτέ ξανά δεν ήταν τόσο σπορτίφ - και ποτέ δεν ήταν τόσο έξυπνο από το εργοστάσιό του.

Τι «κεραυνός» είναι αυτός… Η αλήθεια είναι πως είχαμε σκοπό να ξεκινήσουμε με διαφορετικό τρόπο το κείμενό μας για το νέο Opel Corsa. Να γράψουμε, για παράδειγμα: Το να οδηγείς αυτό το Opel είναι σαν να ίπτασαι μαζί του! Πιστέψτε μας, δε θα ήμασταν υπερβολικοί. Το νέο Opel Corsa είναι ένας τύπος, που θέλει να πηγαίνει πότε αριστερά και πότε δεξιά, και όχι απλά ευθεία. Κι εφόσον πρόκειται συγκεκριμένα για την ολοκαίνουργια έκδοσή του με τον τρικύλινδρο κινητήρα των 1,2 λίτρων και των 130 PS, αλλά και αυτό το υπέροχο αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων, τότε η οδήγηση των στροφών είναι πάρα πολύ διασκεδαστική.



Ναι, το νέο Οπελ Corsa είναι διασκεδαστικό. Τα τελευταία 13 χρόνια δεν ήταν πάντα έτσι... Το τελευταίο Corsa ήταν ουσιαστικά της γενιάς D και E μαζί. D, επειδή το νούμερο “4” παρουσιάστηκε το 2006, και Ε, επειδή το 2014 υποβλήθηκε σε ένα facelift, αλλά τελικά ήταν το ίδιο αυτοκίνητο.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις