Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι μύθοι για την Βελτίωση των αυτοκινήτων

Διαβάστηκε από 5781 αναγνώστες - 11/2/2020

Μπορεί ένα φίλτρο να σου προσφέρει 20 επιπλέον άλογα? Αν βάλεις μεγάλη αεροτομή, υπάρχει πιθανότητα να «πετάξεις»? Οι μεγάλες ζάντες κάνουν κακό μόνο στην τσέπη σου ή και στην καθημερινότητα σου?

Σαν άλλοι «κυνηγοί» εσφαλμένων μύθων παραπληροφόρησης, αναδεικνύουμε όλη την αλήθεια για την εξέλιξη των αυτοκινήτων, απέναντι στην παραφιλολογία του χώρου μας, αλλά και αυτών που συντηρούν λανθασμένες θεωρίες προς όφελος της τσέπης τους.. 
Πολλές φορές τυχαίνει, να συζητάς με φίλους για το αγαπημένο σου θέμα (το αυτοκίνητο) και να σου λένε πράγματα που ακούγονται τραβηγμένα. Κάποιες μάλιστα από τις λανθασμένες αυτές ιδέες, επαναλαμβάνονται τόσο πολύ και από τόσους πολλούς, που θεωρούνται πλέον, αληθινές και δεδομένες. Αποτέλεσμα αυτού, να είναι εύκολο να παρασυρθείς και να ξοδέψεις χρήματα, χωρίς τελικά να πάρεις το αποτέλεσμα που θα προσδοκούσες..



Αποφασίσαμε λοιπόν να κάνουμε ένα μεγάλο αφιέρωμα που θα ξεχωρίσει τις υπερβολές, από τα ψέματα και τις αλήθειες, γύρω από την αναβάθμιση των αυτοκινήτων. Φιλοδοξούμε να αναδείξουμε την πραγματικότητα, ξεχωρίζοντας τους μύθους του Αισώπου, από την ιστορία του Ηροδότου..
 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις