Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Σίγουρα έχει τον δικό του χαρακτήρα και στο δρόμο δεν περνάει απαρατήρητο.

Τα φωτιστικά σώματα, κυρίως το βράδυ, είναι πολύ μοντέρνα και εντυπωσιακά.

Δοκιμή: Opel Crossland X 1,2 115PS

Διαβάστηκε από 5937 αναγνώστες - 24/4/2018

Παίρνουμε τα κλειδιά για το νέο Opel Crossland X με τον turbo βενζινοκινητήρα 1,2 λτ. Αυτόματο, με 6άρι κιβώτιο και απόδοση 110 ίππων βγάζει γλώσσα και μάλλον έχει δίκιο.

Τι φωνάζει ακόμα Opel; Οδηγική ταυτότητα, αισθητικά στοιχεία μα και ποιότητα. Τι φωνάζει PSA; Πλατφόρμα PF1 , κινητήρας, μα και κιβώτιο. Μας αρέσει αυτή η συνταγή; Ναι. Ένα μοντέρνο αυτοκίνητο, με αρκετά crossover χαρακτηριστικά, όπως η αρκετά αυξημένη απόσταση από το έδαφος και η μυώδης σχεδίαση που το χαρακτηρίζει. 

Με 21.950 ευρώ μπορείτε να απολαύσετε τον υπερπλήρη εξοπλισμό στην έκδοση X-Clusive μαζί με το 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Πριν σας φανούν πολλά, απλά να σας πούμε πως το πακέτο περιλαμβάνει ( εκτός από τα βασικά συστήματα ασφάλειας και άνεσης φυσικά ), ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, σύστημα πολυμέσων 5.0 IntelliLink με Navi, έγχρωμη οθόνη αφής 8 ιντσών, προβολείς ομίχλης ακόμα και κάμερα οπισθοπορείας. Τι λέτε λοιπόν; Τα αξίζει;

Εμφάνιση-σχεδίαση: Ένα crossover που τα κάνει όλα
Φανταστείτε το μικρότερο και πιο νεανικό Opel Adam μεγεθυμένο. Το νέο Crossland X είναι ένα μοντέρνο αυτοκίνητο που χάρη στην ένωση της πίσω κολώνας με το αμάξωμα καταφέρνει να περάσει την ψευδαίσθηση της αιωρούμενης οροφής. Κοιτώντας το από μπροστά μας θυμίζει κάπως Mokka όντας δυναμικό και νευρώδες, ενώ από πίσω, τα φωτιστικά σώματα διαμορφώνουν ένα πιο πολυχρηστικό χαρακτήρα. Σίγουρα έχει τον δικό του χαρακτήρα και στο δρόμο δεν περνάει απαρατήρητο. Ούτε μοιάζει με συμβατικό αυτοκίνητο μα ούτε προβληματίζει με το μέγεθος του. Το αυξημένο ύψος από το έδαφος μαζί με τα μαύρα προστατευτικά στους προφυλακτήρες εντείνουν το crossover χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Το κάνουν πιο sport και σίγουρα αυτό είναι κάτι που θα διευρύνει και το target group των πιθανών αγοραστών. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις