Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Opel Grandland X 130 PS.Μιλώντας γερμανικά μέσα στη Γαλλία -

6/6/2018

Η πρώτη απόπειρα της φίρμας στην hot κατηγορία των crossover, μας έρχεται κατευθείαν από την Σοσό της Γαλλίας. Πατάει (όπως και το 3008) στην πλατφόρμα EMP2 και υπόσχεται πολλά, ζητώντας λίγα. Δοκιμάζουμε τον 1.2 turbo κινητήρα με τα 130 άλογα, και σας αποκαλύπτουμε κάθε μυστικό του.

Εμφάνιση: Με την υπογραφή της Opel
Με μήκος 4.477 χλστ. έρχεται σαν μεγαλύτερος αδερφός να πλαισιώσει τα Crossland X και Mokka X. Παρά το γεγονός πως παράγεται στην Σοσό της Γαλλίας στο ίδιο εργοστάσιο (και στην ίδια γραμμή παραγωγής) με το Peugeot 3008, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να αποκτήσει δικιά του ταυτότητα, πάντα με την υπογραφή των γερμανών. Οι καθαρές επιφάνειες του, σε συνδυασμό με τις νευρώσεις σε καπό και πόρτες, περνάνε έναν δυναμισμό που σίγουρα θα κάνει πολλά κεφάλια να γυρίσουν. Θα εντοπίσουμε και μία κομψή κουπέ αισθητική, η οποία προέρχεται από την έντονη κλίση που έχει δοθεί στο πίσω μέρος, σε συνδυασμό πάντα με τις φαρδιές κολώνες. Κοιτώντας το πάντως από μπροστά, η γρίλια και τα φώτα LED θα σας καθηλώσουν και θα σας κάνουν να αναρωτηθείτε..πόσο δύσκολο είναι να δαμαστεί αυτό το «θηρίο» πόλης;

Τεχνολογικά άρτιο
Φορτώθηκε τεχνολογίες και έρχεται να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και πιο ασφαλή από ποτέ. Το νέο SUV διαθέτει σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, αναγνώρισης επικείμενης σύγκρουσης, κόπωσης οδηγού, ανίχνευση πεζού, υποβοήθηση παρκαρίσματος, κάμερα 360Ο και adaptive cruise control. Στάνταρ είναι η υπηρεσία (24/7) προσωπικής εξυπηρέτησης Opel OnStar, που περιλαμβάνει υπηρεσίες όπως κράτηση δωματίου κ.τ.λ. ενώ μιας και το αυτοκίνητο προορίζεται κυρίως για οικογενειάρχες, πρέπει να αναφέρουμε πως έχει λάβει 5 αστέρια στην ασφάλεια.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις