Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Toyota C-HR Rowen (+video)

2/7/2019

To Toyota C-HR είναι το πιο φουτουριστικό μοντέλο της Ιαπωνικης βιομηχανίας, που έχει πραγματικά ενθουσιάσει το κοινό των SUV. Η παραλλαγή του οίκου Rowen του αλλάζει επίπεδο...

To Τoyota C-HR είναι αναμφίβολα το μοντέλο εκείνο της ιαπωνικής μάρκας που έχει προσελκύσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους βελτιωτικούς οίκους κυρίως λόγω της ριζοσπαστικής και φουτουριστικής σχεδίασής του.



Το αυτοκίνητο που βλέπετε στις εικόνες είναι μια δημιουργία της Rowen Ιnternational. Το μοντέλο εξοπλίζεται εδώ με widebody kit (που αποτελείται από μεγαλύτερα φτερά, πλαϊνές ποδιές και μεγαλύτερους προφυλακτήρες), LED φώτα, νέους τροχούς, ελαφρώς διαφοροποιημένη γρίλια που δεν έχει το έμβλημα της Toyota, διακριτικά του οίκου στο πλαϊνό μέρος κ.α.



Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα γρίλια συνεχίζει να είναι συμβατή με τα συστήματα ασφαλείας που περιλαμβάνονται στο πακέτο Safety Sense της Toyota, ωστόσο λόγω της νέας θέσης των σενσόρων, η λειτουργία τους είναι πιθανό να είναι ελαφρώς διαφοροποιημένη σε σχέση με το εργοστασιακό C-HR.

Tέλος, το ιαπωνικό crossover εξοπλίζεται από την Rowen με Recaro σπορ καθίσματα, νέο σύστημα πέδησης υψηλών επιδόσεων και μοναδικό σύστημα εξάτμισης. Αλλαγές στο κινητήριο σύνολο δεν έχουν ανακοινωθεί.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις