Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Παρουσιάστηκε επίσημα η νέα BMW M5

22/8/2017

Η BMW παρουσίασε επίσημα τη νέα M5 λίγο πριν το επίσημο ντεμπούτο της στην Φρανκφούρτη.

 
Xθες, σας δείξαμε τις πρώτες φωτογραφίες της νέας M5 οι οποίες προήλθαν από διαρροή, σήμερα όμως η βαυαρική εταιρεία αποκάλυψε με κάθε επισημότητα το νέο μοντέλο λίγο πριν το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
 
Η νέα M5 έχει εμφάνιση που ξεχωρίζει χάρη στον επιθετικής σχεδίασης μπροστινό προφυλακτήρα στον οποίο ενσωματώνονται μεγάλες εισαγωγές αέρα. Παρατηρούμε επίσης, ότι οι καθρέπτες έχον αεροδυναμικό σχήμα, το καπό είναι από αλουμίνιο και η οροφή από ανθρακονήματα. Στο πίσω μέρος διακρίνονται οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης και ο νέος διαχύτης.
 
Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το τιμόνι M sport, τα αγωνιστικού τύπου καθίσματα με δέρμα Merino και οι λεπτομέρειες από αλουμίνιο. Μια ευρεία γκάμα επιλογών θα γίνει διαθέσιμη, συμπεριλαμβανομένου των νέων Μ καθισμάτων πολλαπλών λειτουργιών που υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερη υποστήριξη στον οδηγό.
 
Στην καρδιά της Μ5 θα βρίσκεται ένας κινητήρας χωρητικότητας 4,4 λτ. M TwinPower Turbo V8 με απόδοση 600 ίππων και 750 Νm ροπής. Το κιβώτιο θα είναι 8τάχυτο αυτόματο με σύστημα τετρακίνησης που θα επιτρέπει σύμφωνα με την φίρμα το 0-100 χλμ./ώρα να γίνεται σε 3,4 δευτερόλεπτα με μέγιστη ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα στην βασική έκδοση.
 
Η νέα ΒΜW M5 θα είναι διαθέσιμη για παραγγελίες τον Σεπτέμβριο με τις πρώτες παραδόσεις να ξεκινούν την άνοιξη του 2018. Οι τιμές στην Γερμανία ξεκινούν από τα 117.900 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις