Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η εντυπωσιακή σουίτα συστημάτων ασφαλείας και εξοπλισμού

Διαβάστηκε από 52159 αναγνώστες - 7/7/2020

Το νέο PEUGEOT 208 σας προσφέρει μία πληθώρα έξυπνων συστημάτων υποβοήθησης και ασφαλείας, τα οποία απαλλάσσουν τον οδηγό από το παραμικρό άγχος. Φτιαγμένο για να ανταποκρίνεται στις καθημερινές προκλήσεις της πόλης, αλλά και τις απαιτήσεις του αυτοκινητοδρόμου, διαθέτει:

  • PEUGEOT DRIVE ASSIST: Περιέχει σύστημα παρακολούθησης της πορείας και της θέσης του αυτοκινήτου στα όρια της λωρίδας κυκλοφορίας, αναγνώριση οδικής σήμανσης και ρύθμιση ταχύτητας και διατήρηση απόστασης ασφαλείας.
  • ACTIVE SAFETY BRAKE: Εάν το σύστημα αναγνωρίσει επικείμενη σύγκρουση με το προπορευόμενο αυτοκίνητο ή με έναν πεζό στην πορεία του, το σύστημα φρενάρει αυτόματα.
  • ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ: Δεν απαιτείται καμία κίνηση από τον οδηγό στο τιμόνι και τα πεντάλ, διότι μετά τον εντοπισμό ενός αρκετά μεγάλου χώρου, το σύστημα αναλαμβάνει το τιμόνι, το γκάζι και τα φρένα.
  • ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ: Χρησιμοποιώντας μια κάμερα στην κορυφή του παρμπρίζ, το σύστημα αναγνωρίζει τις συνεχείς και διακεκομμένες διαγραμμίσεις στο οδόστρωμα, καθώς και τα όρια του δρόμου, και διορθώνει την πορεία επεμβαίνοντας στο τιμόνι.
  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΕΡΓΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΥΦΛΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ: Μεταξύ 65 και 140χλμ/ώρα, το σύστημα προειδοποιεί τον οδηγό για την παρουσία οχήματος σε κάποιο τυφλό σημείο. Η προειδοποίηση δίνεται με οπτική ένδειξη στον καθρέφτη της αντίστοιχης πλευράς.
 


Τιμές και εκδόσεις για όλα τα γούστα αλλά και πορτοφόλια
Το νέο και εντυπωσιακό Peugeot 208 ξεκινάει την γκάμα του με την έκδοση Like στην τιμή των 13.580 ευρώ όπου μπορεί να συνδυαστεί είτε με τον 1.20 PureTech των 75 PS είτε με τον  1.5  BlueHDi των 100 PS (16.500 ευρώ) φέρνοντας βασικό αλλά πλούσιο εξοπλισμό με cruise control, Autolight, Hill Assist, a/c, και Peugeot  i-cockpit με 5άρα οθόνη αφής.  Ακολουθεί η έκδοση Active στα 14.950 ευρώ στην οποία είναι διαθέσιμη ολόκληρη η προσφερόμενη γκάμα κινητήρων και ο εξοπλισμός εμπλουτίζεται με φώτα και προβολείς LED, 7άρα οθόνη αφής με λειτουργία Mirror Screen (Apple CarPlayTM / Android Auto / MirrorLink®, αισθητήρες στάθμευσης, πλήρως ηλεκτρικά παράθυρα και paddles στο τιμόνι για την αυτόματη έκδοση. Τον πήχη ανεβάζει ακόμα περισσότερο η Allure η οποία έρχεται με 17.100 ευρώ και ανεβάζεις στις 10 τις ίντσες της οθόνης, φέρνει και πίσω φώτα LED, αυτόματο κλιματισμό, κουμπί εκκίνησης κινητήρα και επιλογές Drive Mode με Normal – Eco – Sport. Για όσους επιθυμούν να αποτυπώσουν την σπορ πλευρά του εαυτού τους, στο νέο 208, η διαθέσιμη GT-Line έκδοση στα 21.100 ευρώ θα τους ικανοποιήσει πλήρως.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει