Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το πιο επιβλητικό μικρό είναι εδώ

Διαβάστηκε από 33478 αναγνώστες - 23/10/2020

Το νέο Peugeot 208 ξεχωρίζει για το τολμηρό design του και την επιθετική του προσωπικότητα. Ο εξωτερικός του σχεδιασμός ενσωματώνει το DNA της Peugeot, σε ένα μοντέλο compact διαστάσεων. Το νέο 208 είναι κατά 8,2 εκατοστά μεγαλύτερο σε μήκος ξεπερνώντας έτσι τα 4 μέτρα για πρώτη φορά (4.055 χλστ.) ενώ το πλάτος του έχει μειωθεί κατά 84 χλστ. (1.745 χλστ.) και το ύψος κατά 30 χλστ. (1.430 χλστ.). Το μεταξόνιο τέλος είναι  κατά 2 χλστ. πιο μακρύ (μήκος 2.540 χλστ.).
 
Το νέο Peugeot 208 υιοθετεί την λογική με το μακρύ καπό και την μεγαλύτερη κλίση του παρμπρίζ, τα LED φώτα στη μάσκα που μοιάζουν με 3 νυχιές λιονταριού, αλλά και την πίσω μαύρη οριζόντια φάσα που τα ενώνει, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό. Παράλληλα, οι σμιλεμένοι θόλοι των τροχών και τα πίσω φτερά αποτελούν χαρακτηριστικά στοιχεία του αυτοκινήτου που το καθιστούν ιδιαίτερα ξεχωριστό με χαρακτηριστικά δυναμικά στοιχεία.
 
Η προσεγμένη ποιότητα των υλικών που έχουν επιλεγεί, καθώς συναντάμε πλούσια μαλακή επένδυση, σε συνδυασμό με την εξαιρετική συναρμογή και το φινίρισμα, αναδύουν τα premium γονίδια του 208.
 
Οδηγός και συνοδηγός στο νέο Peugeot 208 άνετα μπορούν να ξεχαστούν και να θεωρήσουν πως βρίσκονται στις θέσεις ενός μεγαλύτερου μοντέλου, καθώς ο χώρος είναι πραγματικά παραπάνω από αρκετός. Και στο πίσω μέρος, το 208 έχει μεγαλύτερο αέρα για τα κεφάλια και τα πόδια και είναι σε θέση να καλύψει με άνεση 4 επιβάτες. Την ίδια στιγμή και μέσω της συνολικής αύξησης του μήκους, προσφέρει κατά 26 λίτρα περισσότερο χώρο αποσκευών (311 λίτρα).