Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Pioneer DEH-X2900UI

16/11/2016

Το Pioneer DEH-X2900UI είναι ένα προσιτό 1-DIN Ραδιο-CD, συμβατό με smartphones, που ενσωματώνει την εφαρμογή Pioneer ARC και το οποίο προσφέρει πολυχρωμία φωτισμού.

Με μια ματιά
  • 1-DIN Ραδιο-CD με FM, USB, Spotify, Mixtrax
  • Made for iPod/iPhone
  • Συμβατότητα με συσκευές Android
  • Εφαρμογή Pioneer ARC
  • Πολυχρωμία φωτισμού οθόνης & πλήκτρων
  • Προτεινόμενη τιμή λιανικής 99 ευρώ
 
 
Μεγαλειώδης ήχος στον δρόμο.
 
Απολαύστε τον απόλυτα αγνό ήχο των ενσωματωμένων ενισχυτών του DEH-X2900UI, που παράγουν 4 x 50W ανόθευτης ισχύος MOSFET. Συνδέστε στις 2 εξόδους προενίσχυσης RCA άλλες συσκευές, όπως ένα subwoofer ή έναν πρόσθετο ενισχυτή, για ακόμη περισσότερη δύναμη.
 
Απολαύστε μουσική από συμβατικά CD ή ακούστε ραδιοφωνικούς σταθμούς FM. Για αναπαραγωγή αρχείων ήχου MP3, WMA και WAV, μπορείτε να συνδέσετε πολύ εύκολα ένα iPod, iPhone ή smartphone Android, ή μία μνήμη USB, στη φωτιζόμενη θύρα USB στην πρόσοψη ή στην είσοδο Aux.
 
Το DEH-X2900UI σάς δίνει επίσης τη δυνατότητα να απολαμβάνετε αναπαραγωγή ήχου υψηλής ποιότητας από τη βιβλιοθήκη σας στο iTunes, χάρη στη λειτουργία Αμεσου Ελέγχου iPod και iPhone. Η λειτουργία Android Media Access σας επιτρέπει να εξετάζετε το περιεχόμενο της κάρτας SD του τηλεφώνου σας και να αναπαράγετε τα αγαπημένα σας κομμάτια χωρίς δυσκολία.
 
Advanced Remote Control App (ARC)
 
Η εφαρμογή προηγμένου τηλεχειριστηρίου της Pioneer (Pioneer ARC) μετατρέπει το smartphone σας σε ένα ισχυρό τηλεχειριστήριο με οθόνη αφής, επιτρέποντάς σας να χειρίζεστε και να προσαρμόζετε το συμβατό ηχοσύστημα Pioneer του αυτοκινήτου σας με ασφαλή και εύκολο τρόπο.
 
Σημείωση: Η εφαρμογή ARC είναι συμβατή με iPhone 4s/5/5c/5s/6/6s/6 Plus/6s Plus, που λειτουργούν με iOS 8.0 και μεταγενέστερες εκδόσεις, και με τηλέφωνα Android που λειτουργούν με έκδοση 4.1 και μεταγενέστερες.
 
Λειτουργία MIXTRAX
 

Η λειτουργία MIXTRAX δημιουργεί από τη μουσική σας λίστες αναπαραγωγής χωρίς διακοπές με εφέ σε στυλ DJ, που συνοδεύονται από εφέ φωτισμού στην έγχρωμη οθόνη RGB ανάλογα με τον ρυθμό και την ατμόσφαιρα κάθε τραγουδιού.
 
Πολυχρωμία οθόνης και πλήκτρων
 
Προσαρμόστε τον φωτισμό της οθόνης RGB του ηχοσυστήματός σας καθώς και τα φωτιζόμενα πλήκτρα στα αγαπημένα σας χρώματα. Χρησιμοποιήστε τον έλεγχο φωτεινότητας 10 επιπέδων για να ορίσετε την ένταση του φωτισμού και να βελτιώσετε την ευκρίνεια και την ευκολία χειρισμού κατά τη νυχτερινή οδήγηση.
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις