Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πρώτη εμφάνιση του νέου Subaru Levorg

Διαβάστηκε από 7986 αναγνώστες - 21/5/2020

Στο στάδιο τελικών δοκιμών είναι η Subaru, με το νέο Levorg να εκτελεί τα test χωρίς καθόλου καμουφλάζ. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες του νέου Sport Wagon, 200 ίππων της Subaru.

Η δεύτερη γενιά του Subaru Levorg είναι σχεδόν έτοιμη για παρουσίαση, αφού ήδη το νέο μοντέλο, κάνει τις τελικές δοκιμές του, χωρίς ίχνος καμουφλάζ. Ουσιαστικές διαφορές από το πρωτότυπο μοντέλο που παρουσίασε η Ιαπωνική βιομηχανία τον Οκτώβριο του 2019, δεν υπάρχουν. 

Το νέο Sport Wagon της Subaru, διατηρεί πολλά από τα χαρακτηριστικά του τελευταίου μοντέλου, όμως το τελικό αποτέλεσμα είναι πιο δυναμικό σε εμφάνιση. Το νέο Subaru Levorg, είναι βασισμένο στην πλατφόρμα Global Platform, που παρουσίασε η Subaru το 2017. Στην ίδια πλατφόρμα εχουν σχεδιαστεί, τα Impreza, Legacy, Outback και Ascent. Οι διαστάσεις του νέου Levorg είναι μεγαλύτερες από τον προκάτοχο του, με μήκος 4.755 χλστ. (+65 χλστ), πλάτος 1.795 χλστ. (+15 χλστ), και ύψος 1.480 χλστ, ενώ το μεταξόνιο αγγίζει τα 2.670 χλστ. (+20 χλστ).

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως, κάτω από το καπό υπάρχει ο ολοκαίνουργιος τετρακύλινδρος turbo boxer κινητήρας, χωρητικότητας 1.8 λίτρων, με απόδοση 200 ίππων και 294 Nm ροπής.

Το νέο μοντέλο θα είναι εφοδιασμένο με ολοκαίνουργιο σαλόνι, ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών, infotainment με οθόνη 11.6 ίντσων, αλλά και το νέο σύστημα ασφαλείας της Ιαπωνικής βιομηχανίας, με όνομα EyeSight, που προσφέρει τέσσερα ραντάρ και μια ευρυγώνια κάμερα για θέαση του οχήματος, 360 μοιρών.  
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις