Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πρώτη εμφάνιση του νέου VW Polo GTI fl

11/5/2021

Το δημοφιλές μικρό της VW, έχει ήδη παρουσιαστεί και επίσημα λίγο καιρό πριν, κι έτσι παίρνει σειρά το ανανεωμένο Polo GTI, που θα ολοκληρώσει την facelift έκδοση του μοντέλου. Η Γερμανική βιομηχανία έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη εικόνα teaser ενώ ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες πληροφορίες των χαρακτηριστικών του μοντέλου.

Το VW Polo GTI αποτελούσε πάντα την αιχμή του δόρατος των μικρών μοντέλων της Γερμανικής βιομηχανίας. Λίγες εβδομάδες πριν, έγινε και η επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου Polo, και πλέον με επίσημο σκίτσο, η Γερμανική βιομηχανία «ταράζει» τα νερά της αγοράς με την επερχόμενη ανανέωση στο Polo GTI.

Η VW δημοσίευσε και επίσημα το πρώτο επίσημο σκίτσο του ανανεωμένου Polo GTI, με τα σχεδιαστικά στοιχεία να έχουν αρκετά κοινά και με το Golf GTI, αλλά και με την ανανεωμένη έκδοση του «απλού» Polo. Εντυπωσιακά δείχνουν τα ενσωματωμένα LED φώτα ημέρας χαμηλά στον προφυλακτήρα, με το πλέγμα σε σχέδιο πλατιάς κυψέλης να δεσπόζει και στην γρίλια αλλά και στην μάσκα του μοντέλου, αλλά και με την κόκκινη λεπτή λωρίδα πάνω από τη φωτεινή μπάρα. 

Το νέο VW Polo GTI θα συνεχίσει να παίρνει ισχύ από έναν 2λιτρο TSI κινητήρα απόδοσης 200 ίππων και 320 Nm ροπής, ενώ θα παρουσιαστεί και επίσημα στο τέλους του Ιουνίου. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις