Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πρώτη στο Google η Toyota

6/11/2018

Την λίστα με τις πιο «πόθητες» εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων παγκοσμίως αποκάλυψε η Veygo. Ποια είναι στην πρώτη θέση; Τι γίνεται στην Ελλάδα;

Tα αποτελέσματα της έρευνάς της για τις μάρκες που έχουν αναζητηθεί περισσότερο στο Google δημοσίευσε η πολυεθνική εταιρεία ασφάλισης αυυτοκινήτων Veygo, με τα στοιχεία να δείχνουν μια σημαντική προτίμηση των καταναλωτών προς τις ασιατικές και γερμανικές φίρμες.

Στο δια ταύτα, σύμφωνα με την έρευνα αυτή, η Τοyota είναι η μάρκα που ψάχνουν οι περισσότεροι στη μηχανή αναζήτησης της Google με συνολικά 7.8 εκατ. αναζητήσεις ανά μήνα, απολαμβάνοντας και την πρωτιά στις 57 από τις 171 χώρες όπου διεξήχθη η έρευνα. Στην κατηγορία των συνολικών αναζητήσεων δεύτερη βρίσκεται η Honda με 7 εκατ. αναζητήσεις και τρίτη η Ford με 6.4 εκατ., ωστόσο όσον αφορά τις πρωτιές, πίσω από την Toyota βρίσκεται η BMW, παίρνοντας την πρώτη θέση σε 25 χώρες, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Mercedes που παίρνει την πρωτιά σε 23 χώρες (μεταξύ τους και η Ελλάδα).

Αντιθέτως, οι μάρκες με τις λιγότερες αναζητήσεις και πρωτιές είναι, όπως θα περίμενε κανείς, εταιρείες όπως η Pagani, η Acura και Chrysler.

Για να μελετήσετε καλύτερα τον πίνακα, πατήστε εδώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις