Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εσείς πόσα θα δίνατε για ένα ολοκαίνουργιο Volkswagen Beetle του 1964;

Ο «σκαραβαίος» της VW είναι ένα αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ιστορικά αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με την εταιρεία που πουλά το μοντέλο, το 54 ετών μαύρο Beetle αγοράστηκε καινούργιο από ένα συλλέκτη ως εφεδρικό ενός άλλου «σκαραβαίου» του 1957.

Tο κοντέρ του δείχνει μόλις 22 μίλια, τα οποία είναι λιγότερα από 37 χιλιόμετρα, ωστόσο αναφέρεται πως για να βγει από την αποθήκη το κοντέρ έγραψε 23 μίλια που αναλογούν σε 37 χιλιόμετρα.

Πωλείται ολοκαίνουριο 54χρονο Beetle

9/10/2018

Εσείς πόσα θα δίνατε για ένα ολοκαίνουργιο Volkswagen Beetle του 1964; Για όσους πιστεύουν πως οι λέξεις «ολοκαίνουργιο» και «1964» δεν ταιριάζουν στην ίδια πρόταση, ας ρίξουν μία ματιά στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο «σκαραβαίος» της VW είναι ένα αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ιστορικά αυτοκίνητα, κατέχοντας το δικό του μερίδιο στην παγκόσμια ιστορία του χώρου του αυτοκινήτου. Τα μοντέλα που έχουν υπάρξει πολλά και οι λάτρεις ακόμα περισσότεροι. Ωστόσο το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που πρωταγωνιστεί στο θέμα μας πρέπει να είναι μοναδικό στο είδος του. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι πρόκειται για ένα μοντέλο του 1964 το οποίο έχει διανύσει μόλις 37 χιλιόμετρα!!!

Σύμφωνα με την εταιρεία που πουλά το μοντέλο, το 54 ετών μαύρο Beetle αγοράστηκε καινούργιο από ένα συλλέκτη ως εφεδρικό ενός άλλου «σκαραβαίου» του 1957. Ωστόσο πότε δεν χρειάστηκε να προσφέρει τις υπηρεσίες του αλλά και ούτε να κάνει κάποιο ταξίδι, για αυτό και το κοντέρ του δείχνει μόλις 22 μίλια, τα οποία είναι λιγότερα από 37 χιλιόμετρα, ωστόσο αναφέρεται πως για να βγει από την αποθήκη το κοντέρ έγραψε 23 μίλια που αναλογούν σε 37 χιλιόμετρα.
 
Ένα ακόμα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι πως όλα μα όλα τα εξαρτήματα μέσα, έξω και μηχανικά είναι εργοστασιακά αποτελώντας έτσι ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητου του 1964. Τέλος σε ότι αφορά το κόστος το Volkswagen Beetle πωλείται για 1 εκατομμύριο δολάρια δηλαδή περίπου 870.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις