Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Seat Leon 2.0 TSΙ: Εργαλείο για χαλάρωση
16 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Seat Leon 2.0 TSΙ: Εργαλείο για χαλάρωση

Διαβάστηκε από 8359 αναγνώστες - 29/7/2022

To ισπανικό μοντέλο πιστό στις ρίζες του, απαρνείται τον ηλεκτρισμό στην κορυφαία βενζινοκίνητη έκδοση του, προσφέρει ωμή «μηχανική» επιτάχυνση και σε συνδυασμό με την οδική συμπεριφορά του, χαρίζει στιγμές αδρεναλίνης.

Σε ένα κόσμο που τα SUV κατακτούν με γοργούς ρυθμούς την αυτοκινητοβιομηχανία, η Seat επιμένει στα παραδοσιακά της μικρομεσαία hatchbacks, όπως το Seat Leon και το εφοδιάζει με πληθώρα διαφορετικών κινητήρων. Ανάμεσα τους και ο 2.0 ΤSI κινητήρας, που φέρνει μνήμες από μια άλλη εποχή, πιο «αθώας», χωρίς περίεργους εκμοντερνισμούς και ρεύματα. Έκδοση μάλλον για λίγους λόγω της ελληνικής φορολογίας και δύσκολη για εμπορική επιτυχία, ξεχωρίζει για τον απλό και «ωμό» χαρακτήρα της, αλλά και την ιδιαίτερη αισθητική της λόγω του FR σήματος της.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δυναμική και μυώδης η εμφάνιση του Seat Leon

Το μοντέλο έχει δυναμικό σχεδιασμό, ο οποίος τονίζεται από τις τολμηρές γραμμές και τις μυώδεις νευρώσεις στο αμάξωμα, με τον FR εξοπλισμό να προσθέτει τις δικές του πινελιές, όπως τις ζάντες 18 ιντσών. Το νέο Seat Leon έχει μεγαλύτερες διαστάσεις από τον προκάτοχό του, ενώ στα φωτιστικά σώματα η σύγχρονη σχεδίαση συναντά την αποτελεσματικότητα με τεχνολογία Full LED στους προβολείς και ενιαία μπάρα πίσω φώτων. Η Seat έχει αποδείξει ότι ξέρει να σχεδιάζει εντυπωσιακά αυτοκίνητα και το Leon δεν αποτελεί εξαίρεση.

Σπορ πινελιές και αγωνιστικά καθίσματα για τo 2λιτρο Leon

Η καμπίνα του Seat Leon είναι εντυπωσιακή και μοντέρνα, ακολουθώντας τη σχεδιαστική γλώσσα του αμαξώματος. Τα υλικά κατασκευής είναι αρκετά ποιοτικά, με τη συναρμογή  να είναι στιβαρή, όπως μας έχει συνηθίσει η εταιρία. Τις πρώτες μεγάλες διαφορές με τις απλές εκδόσεις, τις συναντάμε στα εξαιρετικά σπορ καθίσματα, ευθυγραμμισμένα πλήρως στο ύφος του αυτοκινήτου, και στο ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών, που ενημερώνει τον οδηγό με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες. Η κεντρική οθόνη αφής 8 ιντσών είναι πλήρως εναρμονισμένη στα σημεία των καιρών, με το μενού της να είναι ελαφρώς περίπλοκο και να θέλει λίγο χρόνο για να το συνηθίσει ο οδηγός. Το εσωτερικό του Seat Leon, λόγω του μεγάλου μεταξονίου του, είναι ευρύχωρο και θα εξυπηρετήσει μία πενταμελή οικογένεια. Οι πίσω επιβάτες θα κάτσουν σχετικά άνετα και δεν θα αντιμετωπίσουν ιδιαίτερο πρόβλημα στα γόνατα και στο κεφάλι, με το πορτμπαγκάζ να έχει χωρητικότητα 380 λίτρων και να διακρίνεται για το πρακτικό σχήμα του.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε