Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Σεβασμός στη Γριά σου

Διαβάστηκε από 7960 αναγνώστες - 3/7/2019

Όταν τα χιλιόμετρα ξεπεράσουν τις 200.000 χλμ, η γοητεία των αυτοκινήτων αλλάζει. Οι συνταξιούχοι των Ελληνικών δρόμων έχουν να πουν την δική τους ιστορία και εμείς τους πήραμε συνέντευξη.

Τα βλέπεις παντού πλέον γύρω σου. Ο στόλος των Ελληνικών αυτοκινήτων στις πόλεις είναι ιδιαίτερα γερασμένος. Μπορεί η αγορά να δείχνει μικρά κομμάτια ανάπτυξης στον τομέα των πωλήσεων, αλλά ακόμα έχουμε μεγάλο δρόμο να διαβούμε. Μια μεγάλη μερίδα των ανθρώπων δεν έχει την δυνατότητα αλλαγής της παλαιάς τεχνολογίας αυτοκίνητο τους, και έτσι παντρεύεται το παλιό. Τα προσπερνάς στην Εθνική και δεν τους δίνεις σημασία. Έτσι κουρασμένα και βαριά να κρατούν την δεξιά λωρίδα και να οδεύουν στον προορισμό τους.
Σταματήσαμε ένα από αυτά και του ζητήσαμε να μας πει την ιστορία του...  


 
Είμαι ακόμα εδώ...
Στην αρχή δεν ήταν πρόθυμο να μιλήσει. Ακόμα και οι πολλές κουβέντες έδειχναν να το κουράζουν. Τα χρόνια και τα χιλιόμετρα του φαίνονταν παντού πάνω στο αμάξωμα του. Γριά με ουλές και σημάδια από τον χρόνο βαθιά χαραγμένα πάνω του. Η λέξη “αξία” ήταν πρώτη κουβέντα που καταφέραμε να πάρουμε από το στόμα του.
-Γιατί ασχολείστε μαζί μου? Τι αξία έχω εγώ..?
 
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις