Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Θα μπορούσε να είναι αυτό το VW Arteon R;

17/8/2017

Ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Zoki Nanco αποφάσισε να ασχοληθεί με την αισθητική (ψηφιακή) βελτίωση του VW Arteon R-Line και εδώ βλέπουμε το αποτέλεσμα αυτής της βελτίωσης.

Αργά ή γρήγορα οι οίκοι βελτίωσης θα πιάσουν στα χέρια τους το νέο Volkswagen Arteon, αναβαθμίζοντας τη μορφή και την απόδοσή του. Πριν από αυτούς, όμως, οι ψηφιακοί καλλιτέχνες μας δείχνουν το δρόμο.
 
Σήμερα βλέπουμε τη δουλειά του Zoki Nanco, ο οποίος τοποθέτησε νέους προφυλακτήρες, καινούργιο συνδυασμό τροχών – ελαστικών, ενώ χαμήλωσε και την ανάρτηση.
 
Το σηματάκι «R» παρέμεινε στη γρίλια, οπότε μάλλον δούλεψε πάνω στη σπορτίφ έκδοση Arteon R-Line. Τα φουσκωμένα φτερά δίνουν έναν πιο δραματικό τόνο στη ψηφιακή δημιουργία.
 
Όλη αυτή η ιστορία, όμως, μας άνοιξε την όρεξη για το Arteon R, το οποίο θα μπορούσε να δανειστεί το 2.0 TSI σύνολο από το ανανεωμένο Golf R. Μέχρι τώρα η πιο δυνατή έκδοση του Arteon είναι αυτή με το 2.0 TDI μοτέρ των 240 ίππων. Οπότε μάλλον χωράνε οι 310 ίπποι και τα 400 Nm, που επιτρέπουν στο Golf R να κάνει το 0-100 σε 4,6 δλ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις