Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στη φωτογραφία βλέπετε το T-Roc Conept που είχαμε πρωτοδεί το 2014.

Το σκίτσο του T-Roc Cabrio.

Το T-Roc γίνεται κάμπριο και... έρχεται

11/10/2018

Με φουλ τις μηχανές εργάζονται οι άνθρωποι της Volkswagen, συνεχίζοντας την εξέλιξη της κάμπριο έκδοσης του T-Roc.

Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες το νέο μοντέλο έχει κάνει την εμφάνισή του στους δημόσιους δρόμους έχοντας πλήρες καμουφλάζ και όπως ήταν φυσικό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους κατασκοπευτικούς φωτογραφικούς φακούς.

Διαβάστε επίσης: Insider: Τα 4 SUV που ετοιμάζει η Volkswagen
 
Το Volkswagen T-Roc κάμπριο όταν θα φτάσει στις αγορές το 2020 θα πρόκειται για ένα δίπορτο κάμπριο και όπως είναι φυσικό θα αντλήσει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το τρέχον μοντέλο, το οποίο και θα συνοδεύσει στη γκάμα της εταιρείας μαζί με τον πιο ισχυρό R.

Στο εμπρόσθιο μέρος το τρίτο μέλος της οικογένειας T-Roc (κάμπριο) θα υιοθετήσει παρόμοιο στυλ με το T-Roc, ωστόσο στο πίσω μέρος οι αλλαγές θα είναι ορατές, με την γραμμή οροφής να θυμίζει σε μεγάλο βαθμό αυτή της προηγούμενης γενιάς τους Golf Cabriolet. Ωστόσο η οροφή δεν θα είναι η μόνη διαφορά σε σύγκριση με το κανονικό T-Roc. Τα πλαίσια των θυρών θα είναι μεγαλύτερα προκειμένου να διευκολύνουν την είσοδο των επιβατών στις πίσω θέσεις.
 
Σε ότι αφορά τους κινητήρες το T-Roc Cabriolet θα προσφερθεί με παρόμοια γκάμα υπερτροφοδοτούμενων βενζινοκινητήρων και (πιθανώς) κινητήρων ντίζελ, ενώ να σημειωθεί πως θα κατασκευαστεί από το δεύτερο εξάμηνο του 2020 στο εργοστάσιο του Osnabruck στη Γερμανία. Το εργοστάσιο κατασκεύαζε προηγουμένως το VW Golf Cabriolet και αυτή τη στιγμή εργάζεται πάνω στο Tiguan.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις