Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το ηλεκτρικό VW ID.5 GTX Xcite Concept… «τουμπάνιασε»!
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ηλεκτρικό VW ID.5 GTX Xcite Concept… «τουμπάνιασε»!

13/9/2022

14 πρακτικάριοι της VW αποφάσισαν να «φτιάξουν» ένα ID.5 GTX , με βελτιώσεις στο σύστημα μετάδοσης, αναβαθμίσεις σε εσωτερικό, εμφάνιση και… ήχο!

14 άτομα «πείραξαν» ένα VW ID.5 GTX

Μετά την παρουσίαση του VW ID.4 Xtreme Concept η γερμανική εταιρεία προχώρησε στην παρουσίαση του VW ID.5 GTX Xcite, ενός πρωτότυπου που δημιούργησαν 14 νέα άτομα που πραγματοποιούσαν την πρακτική τους στην Volkswagen.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με ειδική βαφή από την παλέτα της Lamborghini

Το VW ID.5 GTX Xcite δε γίνεται να μη τραβήξει την προσοχή σου με την εμφάνισή του, αφού ξεχωρίζει με την ειδική βαφή που θυμίζει τα ακριβότερα supercars μίας άλλης εταιρείας του ομίλου, της Lamborghini. Νέες είναι και οι 22άρες ζάντες αλουμινίου, που με το μέγεθός τους τονίζουν ακόμα περισσότερο τους ενισχυμένους θόλους πάνω από τους τροχούς και τις πλαϊνές ποδιές.

Αναβαθμίσεις στο εσωτερικό, η τελευταία λέξη στον ήχο

Μπαίνοντας στο εσωτερικό, οι επενδύσεις από βιολογικό δέρμα και Alcantara μονοπωλούν το ενδιαφέρον, κυριαρχώντας σε ταμπλό και καθίσματα. Όμορφη αντίθεση δημιουργούν οι πορτοκαλί ραφές, μοτίβα και λοιπές λεπτομέρειες στο ταμπλό και στην κεντρική κονσόλα. Επίσης, το αυτοκίνητο διαθέτει την τελευταία λέξη στην τεχνολογία του ήχου, με εξαρτήματα από τις εταιρείες Gladen, Musway και Bang & Olufsen.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε