Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο Hyundai Elantra είναι εδώ

16/4/2020

Το Hyundai Elantra είναι ένα από τα αγαπημένα αυτοκίνητα της Κορεατικής βιομηχανίας, στην χώρα μας. Η επίσημη παρουσίαση του, ήταν αναμενόμενη εδώ και καιρό, και η αναμονή μάλλον άξιζε. Νέα εμφάνιση, υβριδικό κινητήρα και πλούσια τεχνολογία μας προσφέρει πλέον το νέο Elantra.

Στην επίσημη παρουσίαση του νέου Hyundai Elantra προχώρησε η Κορεατική βιομηχανία, με το ολόφρεσκο μοντέλο να φέρνει έναν πολύ πιο δυναμικό σχεδιασμό, κομψότητα αλλά και μοντέρνα αισθητική. Το αμάξωμα και το μεταξόνιο του νέου Elantra, έχει μεγαλώσει σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ όλος ο σχεδιασμός του αυτοκινήτου αποπνέει δυναμισμό και εκρηκτικότητα.

Το πολύ εντυπωσιακό εσωτερικό του νέου Hyundai Elantra, είναι εφοδιασμένο με οθόνη αφής 8,0 ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, ενώ στάνταρ θα είναι τα Apple Carplay και το Android Auto. Στις πιο πλούσιες εκδόσεις η οθόνη μεγαλώνει ενώ ένας ψηφιακός πίνακας οργάνων θα σου προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα χρειαστείς.



Το νέο Hyundai Elantra είναι εξοπλισμένο με ένα μεγάλο τεχνολογικό πακέτο, που περιλαμβάνει πολλά συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας του οδηγού όπως αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης, σύστημα διατήρησης λωρίδας και παρακολούθησης της προσοχής του οδηγού, ενώ με extra χρέωση, ο υποψήφιος αγοραστής μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα προαιρετικών συστημάτων. 


 
Οι κινητήρες που θα πλαισιώσουν το νέο Elantra περιλαμβάνουν για πρώτη φορά υβριδική έκδοση. Ουσιαστικά το μοντέλο χρησιμοποιεί έναν κινητήρα καύσης 1,6 λίτρων συνδυασμένο με ένα ηλεκτρικό μοτέρ για συνολική απόδοση 141 ίππων και 179 Nm ροπής. Τέλος, οι μη υβριδικές εκδόσεις θα έχουν κάτω από το καπό τον 2λιτρο 4κύλινδρο κινητήρα βενζίνης που θα συνεργάζεται με ένα CVT κιβώτιο ταχυτήτων για ισχύ 150 αλόγων και 264 Nm ροπής.           

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις