Το νέο Toyota Yaris της Modelista

Μετά και την επίσημη παρουσίαση του νέου Toyota Yaris, είναι σειρά να δούμε τις βελτιωτικές προτάσεις των εταιριών για το hot μοντέλο των ημερών. Η Modelista προσφέρει μια επιθετική αύρα στο δημοφιλές Ιαπωνικό αυτοκίνητο.

 
 
Το Ιαπωνικό μικρό της Toyota έχει ήδη γίνει το κεντρικό θέμα συζήτησης των φίλων της Ιαπωνικής κουλτούρας, και αυτό θέλουν να το εκμεταλλευτούν οι βελτιωτικοί οίκοι ανά τον κόσμο. Το kit της Modelista κάνει το Yaris πολύ δυναμικό και επιθετικό, αφού τα αεροδυναμικά βοηθήματα, αλλάζουν εντελώς τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
Το Toyota Yaris της Modelista, έχει δώσει βάση στην αισθητική αναβάθμιση του μοντέλου και γι αυτό, παρατηρεί κανείς πως η ποδιά είναι βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος, αλλά και την προσθήκη sideskirts που ολοκληρώνουν την δυναμική εικόνα του αυτοκινήτου.

Παράλληλα έχουν προσθέσει αρκετά νίκελ διακοσμητικά, ώστε να προσφέρουν και μια πιο Premium πινελιά στο Ιαπωνικό μικρό. Οι πληροφορίες μας λένε πως όλο το kit θα είναι διαθέσιμο στους επόμενους μήνες σε όλο τον κόσμο.