Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Tο πιο αξιόπιστο μικρό στη Γερμανία είναι Hyundai!

27/11/2018

Η Hyundai κατέκτησε τον τίτλο του πιο αξιόπιστου μικρού αυτοκινήτου με το i20 στην έκθεση της TUV για το 2019 μετά από 8,8 εκατομμύρια γενικούς ελέγχους.

Το Hyundai i20 κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου compact αυτοκινήτου στην έκθεση της TÜV για το 2019 που δημοσιεύθηκε στο Auto Bild Γερμανίας. Με μέσο όρο βλαβών μόλις 3% στις δοκιμές τεχνικού ελέγχου της TÜV Γερμανίας, το i20 γίνεται ο Βασιλιάς της αξιοπιστίας στην compact κατηγορία. Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί ένα σημαντικό δείκτη για τους αγοραστές καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, καθώς αποδεικνύει το κορυφαίο επίπεδο ποιότητας των οχημάτων Hyundai.

Για την έκθεση της TÜV, το μεγαλύτερο γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου Auto Bild και η TÜV πραγματοποίησαν 8,8 εκατομμύρια γενικούς ελέγχους από τον Ιούλιο 2017 έως και τον Ιούνιο 2018. Τα οχήματα ομαδοποιήθηκαν ανάλογα με την ηλικία και την κατηγορία τους, όπως compact αυτοκίνητα έναντι σπορ αυτοκινήτων, φορτηγά και SUV ή λιμουζίνες, βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, υβριδικά και ηλεκτροκίνητα, χαμηλού κόστους και πιο ακριβά μοντέλα.

Στην έκθεση της TÜV γίνεται διαχωρισμός των οχημάτων σε δύο- τριών, τεσσάρων-πέντε, έξι- επτά, οκτώ-εννέα και δέκα-έντεκα ετών. Ο νικητής σε κάθε ηλικιακή ομάδα είναι το αυτοκίνητο που εμφάνισε τις λιγότερο σοβαρές βλάβες. Αυτά με τη χαμηλότερη αναλογία βλαβών αποτελούν το Top Ten της συνολικής βαθμολογίας. Ταυτόχρονα, το Auto Bild ορίζει τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα σε κάθε κατηγορία.

Το νέο i20, που λανσαρίστηκε το καλοκαίρι του 2018, αποδεικνύει με τον πιο πειστικό τρόπο την κορυφαία ποιότητα στην κατηγορία του διαθέτοντας ήδη κινητήρες με τις μελλοντικές προδιαγραφές αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro 6d-TEMP σε συνδυασμό με τη δέσμη τεχνολογιών Hyundai SmartStreamTM. Οι τεχνολογικές καινοτομίες Hyundai SmartStreamTM ενισχύουν την οικονομία, την απόδοση αλλά και την ποιότητα και απόλαυση στην καθημερινή οδήγηση, με χαμηλή κατανάλωση, χαμηλά  επίπεδα θορύβου / κραδασμών και πλούσια ροπή από χαμηλές στροφές.
 
Επομένως, το i20 οδηγεί την κατηγορία του όχι μόνο με φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία κίνησης αλλά και με προηγμένα χαρακτηριστικά άνεσης και ασφάλειας. Παρόλο που είναι ένα compact αυτοκίνητο, είναι διαθέσιμο τόσο με 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (7DCT) όσο και με το σύστημα αυτόνομης πέδησης έκτακτης ανάγκης (City Autonomous Emergency Branking) , συμπεριλαμβανομένων επίσης των συστημάτων Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) και Lane Keeping Assist (LKA).
 
Η Hyundai διατηρεί την υπόσχεσή της για προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, γεγονός που αποδεικνύεται από τη μοναδική εγγύηση που παρέχει η μάρκα στα προϊόντα της. Όπως όλα τα νέα μοντέλα της Hyundai, έτσι και το i20 διαθέτει το μοναδικό πακέτο πενταετούς εγγύησης απεριορίστων χιλιομέτρων, το οποίο διατίθεται αποκλειστικά στην Ευρώπη.

Αυτό το πρόγραμμα φροντίδας παρέχει στους πελάτες πενταετή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων, πενταετή οδική βοήθεια και δωρεάν τεχνικούς ελέγχους για πέντε έτη. Αν το όχημα πουληθεί, η εγγύηση μεταβιβάζεται στον επόμενο ιδιοκτήτη, μεγιστοποιώντας έτσι την αξία μεταπώλησης του οχήματος και επιπροσθέτως παρέχει στον κάτοχο άνεση για όλη την περίοδο της εγγύησης.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις