Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η φίρμα θα προσφέρει τη νέα Corolla σεντάν με την ίδια οικογένεια κινητήρων που θα προσφέρεται και στα hatchback και Τouring Sports.

Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εξωτερική σχεδίαση που θα έχει η Corolla σεντάν δεν έχουν γίνει γνωστές.

Λιγότερο ριζοσπαστική θα είναι η σχεδίαση στο πίσω μέρος.

Τοyota Corolla σεντάν: Πότε κάνει ντεμπούτο!

12/11/2018

Την ακριβή ημερομηνία που θα κάνει ντεμπούτο η Corolla σεντάν αποκάλυψε η Toyota. Δείτε πότε θα κάνει πρεμιέρα και τι μαθαίνουμε για την εμφάνιση της.

Έπειτα από τη νέα Toyota Corolla hatchback και Τοuring Sports, φαίνεται πως είναι καιρός να κάνει ντεμπούτο και η σεντάν έκδοση του μοντέλου. Αυτό θα γίνει σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας της μάρκας στις 16 Νοεμβρίου στην Έκθεση Αυτοκινήτου που θα γίνει στο Guangzhou της Κίνας.

Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την εξωτερική σχεδίαση που θα έχει η Corolla σεντάν δεν έχουν γίνει γνωστές, σίγουρο πρέπει να θεωρείται πάντως πως το μοντέλο θα υιοθετήσει την ίδια σχεδιαστική γλώσσα του hatchback, κυρίως στον πρόβολο, όπου η γιγάντια γρίλια χαμηλά και τα φωτιστικά σώματα σε σχήμα L θα δίνουν δυναμικά το παρών. Λιγότερο ριζοσπαστική θα είναι η σχεδίαση στο πίσω μέρος, αφού αναφορές κάνουν λόγο πως το σεντάν θα υιοθετήσει δύο πλατιά σχεδιαστικά σώματα, ελαφρώς ανανεωμένα  σε σχέση με αυτά της προηγούμενης γενιάς.

Περνώντας στα μηχανικά σύνολα, η φίρμα θα προσφέρει τη νέα Corolla σεντάν με την ίδια οικογένεια κινητήρων που θα προσφέρεται και στα hatchback και Τouring Sports. Η πρώτη είναι αυτή του 1,2 λίτρων υπετροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα που αποδίδει 116 ίππους, ενώ από κει και πέρα υπάρχουν δύο υβριδικές εκδόσεις: μία με τον 1,8 λίτρων κινητήρα συνολικής ισχύος 122 ίππων που έχουμε συναντήσει και στο C-HR και η δεύτερη ολοκαίνουργια επιλογή με τον δίλιτρο κινητήρα που σε συνεργασία με το ηλεκτρικό μοτέρ θα αποδίδει 180 άλογα. 

Όπως και τα hatch και wagon «αδερφάκια» της, και η σεντάν έκδοση θα βασίζεται πάνω στην καινούρια TNGA πλατφόρμα της Τοyota.

(Oι εικόνες έίναι ψηφιακές και αποτελούν την πρόταση Βραζιλιάνων δημοσιογράφων για το πως θα μπορούσε να μοιάζει η Corolla σεντάν).
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις