Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Toyota Yaris Cross GR Sport: Επίσημο ντεμπούτο
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota Yaris Cross GR Sport: Επίσημο ντεμπούτο

30/8/2022

Με μία νέα σπορ έκδοση εμπλουτίστηκε η γκάμα του νέου Toyota Yaris Cross, λαμβάνοντας κι αυτή πλέον τα σήματα GR Sport, με μία πιο δυναμική εμφάνιση μέσα κι έξω και αναβαθμισμένη οδική συμπεριφορά.

Με τη GR Sport έκδοση εμπλουτίζει τη γκάμα

Μετά τα Corolla, Yaris και C-HR, σειρά είχε το ήδη πετυχημένο Toyota Yaris Cross να λάβει τη δική του έκδοση GR Sport. Το πιο μικρό SUV της ιαπωνική μάρκας εμπλουτίστηκε με μία πιο σπορ έκδοση που θα είναι διαθέσιμη μέσα στο φθινόπωρο.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δυναμική εμφάνιση με σπορ πινελιές

Αφού παρουσιάστηκε πρώτα στην Ιαπωνία, η Toyota ανακοίνωσε πως το Yaris Cross GR Sport θα είναι διαθέσιμο πλέον και στην ευρωπαϊκή αγορά, προσφέροντας μία ξεχωριστή έκδοση από τις υπόλοιπες. Έτσι λοιπόν, η μάσκα πλέον διαθέτει μαύρες γρίλιες  που δημιουργούν μία όμορφη αντίθεση με το χρώμα του υπόλοιπου αμαξώματος. Οι ζάντες πλέον είναι 18 ιντσών, ενώ τα λογότυπα της GR Sport κοσμούν τις λοιπές λεπτομέρειες.

Αναβαθμισμένο εσωτερικό και βελτιωμένη οδική συμπεριφορά

Οι ίδιες λεπτομέρειες συνεχίζουν και στο εσωτερικό του Toyota Yaris Cross GR Sport, σε συνδυασμό με τα διακοσμητικά σε σκούρο ασημί χρώμα.  Οδηγός και συνοδηγός κάθονται πλέον σε πιο σπορ καθίσματα με Ultrasuede επενδύσεις και κόκκινες ραφές για αντίθεση. Εκτός των αλλαγών σε εξωτερικό και εσωτερικό, αναβαθμίστηκε και η οδική συμπεριφορά του μοντέλου χάρη στις νέες ρυθμίσεις στην ανάρτηση. Με αυτόν τον τρόπο, η οδήγηση έγινε αρκετά πιο «δυναμική» με τον οδηγό να έχει στα χέρια του πλέον ένα πιο άμεσο σύστημα διεύθυνσης.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε