Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Urbano: Το νέο μικρό SUV της SEAT

5/4/2021

Ένα νέο ηλεκτρικό μικρό SUV σχεδιάζει να λανσάρει η Ισπανική βιομηχανία, με πολύ ανταγωνιστική τιμή. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει για το νέο SEAT Urbano.

H SEAT δεν θέλει να μείνει πίσω από τις εξελίξεις, και ήδη σχεδιάζει ένα νέο μικρό, αμιγώς ηλεκτρικό SUV, που θα λανσαριστεί κανονικά στην αγορά της Ευρώπης. Μάλιστα, στόχος της Ισπανικής βιομηχανίας είναι, να κοστολογηθεί κοντά στις 20.000 ευρώ. 

Το νέο SEAT Urbano θα κάνει την επίσημη εμφάνιση του το 2025, αφού προέχει το λανσάρισμα του CUPRA Tavascan. Θα βασιστεί επάνω στην εξελιγμένη πλατφόρμα με το όνομα «MEB-Lite» που αναπτύσσει το Volkswagen Group και όχι στην γνωστή σε όλους μας ΜΕΒ. Μάλιστα, δεν είναι ακόμα αποφασισμένο αν θα κυκλοφορήσει κάτω από την σημαία της SEAT ή της CUPRA. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως, το επερχόμενο ηλεκτρικό, θα έχει παρόμοιο μέγεθος με το τρέχον Arona και θα γίνει το τρίτο αμιγώς ηλεκτρικό της ισπανικής φίρμας. Το νέο Urbano έχει σκοπό να προσφέρει ανέσεις και ευρυχωρία στους ιδιοκτήτες του. Η παραγωγή του θα λάβει χώρα στο εργοστάσιο του Martorell, αλλά δεν θα πρέπει να το περιμένουμε πριν το 2025. 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις