Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Χειροπέδες σε 41χρονο για πάνω από 20 κλοπές σε ΙΧ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Χειροπέδες σε 41χρονο για πάνω από 20 κλοπές σε ΙΧ

13/5/2022

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο 41χρονος δράστης που είχε ρημάξει τα παρκαρισμένα οχήματα των Νοτίων Προαστίων. Η έρευνα έδειξε πάνω από 20 περιπτώσεις κλοπών.

Συνελήφθη στα πράσα

Η Αστυνομία στη Γλυφάδα έβαλε «βραχιόλια» σε 41χρονο αλλοδαπό για διακεκριμένες κλοπές από οχήματα. Πριν προχωρήσουν στην σύλληψη, οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ είχαν εντοπίσει τον άνδρα να κοιτά το εσωτερικό σταθμευμένων οχημάτων, ενώ όπως διαπιστώθηκε, ένα από αυτά είχε σπασμένο το αριστερό του φινιστρίνι. Ο 41χρονος ακινητοποιήθηκε, συνελήφθη  και οδηγήθηκε στο Τ.Α. Κηφισιάς.

Έψαχνε αν είναι ασφαλισμένο το όχημα

Η έρευνα έδειξε πως ο κατηγορούμενος δρούσε τις απογευματινές και βραδινές ώρες, με δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του και ειδικό εξοπλισμό με το λογότυπο εταιρείας διανομών. Στην αρχή, έψαχνε τη «λεία» του ερευνώντας το εσωτερικό των σταθμευμένων οχημάτων και στη συνεχεία έλεγχε εάν ήταν ανασφάλιστα. Σε όσα ήταν ασφαλισμένα, προχωρούσε σε διάρρηξη τους αποκλειστικά και μόνο με θραύση τζαμιού και αφαιρούσε από το εσωτερικό τους χειραποσκευές, οι οποίες περιείχαν χρηματικά ποσά, ηλεκτρονικές συσκευές, τραπεζικές κάρτες, έγγραφα, καθώς και άλλα αντικείμενα αξίας.

Με πλήρη εμφάνιση και εξοπλισμό διανομέα

Ύστερα από την έρευνα που έγινε στο προαναφερόμενο δίκυκλο, το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήρης εξοπλισμός εταιρείας διανομών (κράνος μοτοσικλετιστή, γιλέκο, κουτί και ειδικό τσαντάκι-θήκη διανομέα ), κινητό τηλέφωνο καθώς και εργαλείο θραύσης κρυστάλλων.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε