Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Χειροπέδες σε δυο άτομα που έκλεβαν smart!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Χειροπέδες σε δυο άτομα που έκλεβαν smart!

7/4/2022

Συνελήφθησαν δύο άτομα, μέλη εγκληματικής ομάδας που έκλεβαν εξαρτήματα αυτοκινήτων κυρίως smart, από τις περιοχές των νοτίων προαστίων. Πάνω από 22 περιπτώσεις κλοπών σύμφωνα με την αστυνομία!

Δρούσαν σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Γλυφάδα & Ηλιούπολη

Στον Άλιμο συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δύο άτομα, μέλη εγκληματικής ομάδας που είχε βάλει στο στόχαστρο τα smart των Νοτίων Προαστίων, κλέβοντας κυρίως εξαρτήματα αυτοκινήτων. Η έρευνα της αστυνομίας εξακρίβωσε πως η δράση της εν λόγω ομάδας είχε ξεκινήσει τουλάχιστον από τις αρχές Μαρτίου του τρέχοντος έτους και προέβαινε στην αφαίρεση εξαρτημάτων από σταθμευμένα οχήματα, μάρκας smart, σε περιοχές των νοτίων προαστίων της Αττικής (Άλιμος, Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Ηλιούπολη).

Αφαιρούσαν από το εσωτερικό όργανα και εξαρτήματα

Τα μέλη της συμμορίας δρούσαν κυρίως τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες, αναζητώντας οχήματα σε περιοχές των νοτίων προαστίων της Αττικής. Αφού τα εντόπιζαν, με τη χρήση κατάλληλου εξοπλισμού προέβαιναν στη διάρρηξή τους και στην αφαίρεση οργάνων και εξαρτημάτων από το εσωτερικό τους.

22 περιπτώσεις κλοπών δηλώνει η αστυνομία

Σύμφωνα με τη δήλωση της ΕΛ.ΑΣ., εξιχνιάστηκαν 22 περιπτώσεις κλοπών εξαρτημάτων αυτοκινήτων, ενώ ύστερα από έρευνες στις κατοικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πλήθος εξαρτημάτων, ανταλλακτικών οχημάτων και διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ παράλληλα κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσαν.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε