Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ανακοινώθηκε η τιμή του νέου Skoda Scala στην Ισπανία.
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ανακοινώθηκε η τιμή του νέου Skoda Scala στην Ισπανία.

8/8/2023

Μετά τα αποκαλυπτήρια του νέου ανανεωμένου Skoda Scala σειρά είχε η γνωστοποίηση της τιμή του, προς το παρόν ανακοινώθηκε η τιμή του, για την Ισπανία και περιμένουμε πότε θα ανακοινωθεί επίσημα η τιμή απόκτησής του και στην Ελληνική αγορά.

Η τιμή του Skoda Scala για την Ισπανία.

Το νέο Skoda Scala έπειτα από τις ανανεώσεις που δέχτηκε με πηγή έμπνευσης, το Vision RS, το compact μοντέλο απέκτησε πιο επιβλητική εμφάνιση και sport χαρακτήρα. Ανανεωμένο με νέα μικρότερα φωτιστικά σώματα, αλλαγές στην κεντρική μάσκα και την κυψελοειδή γρίλια το εμπρόσθιο μέρος του γέμισε δυναμισμός που θα γοητεύσει. Ανανεωμένος είναι τόσο ο εμπρός προφυλακτήρας, όσο και ο πίσω με νέα αεροδυναμική ποδιά και προβολείς ομίχλης. Αλλαγές έχουν και οι τροχοί με τον 17 ιντσών να ξεχωρίζει λόγω των μαύρων αεροδυναμικών προσθηκών.
Το νέο Skoda Scala διατίθενται σε τρεις εκδόσεις: Essence, Selection και Monte Carlo με την τελευταία να απελευθερώνει τον πιο sport χαρακτήρα του αυτοκινήτου.Η έκδοση Essence του Skoda Scala διατίθενται με τον standard εξοπλισμό και η τιμή του είναι 25.500 ευρώ για την Ισπανία.

Το επίσημο εμπορικό ταξίδι του Skoda Scala είναι προγραμματισμένο για το 2024 έτσι η τιμή του αυτοκινήτου ενδέχεται να τροποποιηθεί.


 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε