Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το πρώτο βήμα γίνεται με τον 1.000άρη turbo των 112 ίππων στην έκδοση GL με τιμή από 15.990 ευρώ.

Ανανεωμένο Suzuki Vitara: Πόσο θα κοστίζει

6/11/2018

Με τρεις διαφορετικές εξοπλιστικές εκδόσεις και δύο μοτέρ θα προσφέρει η Suzuki το ανανεωμένο Vitara. Δείτε τις τιμές.

Tις τιμές του ανανεωμένου Vitara ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Suzuki, προσφέροντας το μοντέλο σε τρεις διαφορετικές εξοπλιστικές εκδόσεις.

Το πρώτο βήμα γίνεται με τον 1.000άρη turbo των 112 ίππων στην έκδοση GL με τιμή από 15.990 ευρώ ενώ έπειτα στην έκδοση GL+, oι τιμές διαμορφώνονται από τις 16.990 ευρώ για το δικίνητο με μηχανικό κιβώτιο και φτάνουν μέχρι και τις 21.650 ευρώ για το τετρακίνητο μοντέλο εξοπλισμένο και με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Ο 1.400άρης turbo των 140 ίππων προσφέρεται στην εξοπλιστική έκδοση GL+ με τιμή από 19.090 για το δικίνητο μοντέλο και φτάνει μέχρι τις 24.070 ευρώ για το τετρακίνητο μοντέλο σε συνεργασία και με το αυτόματο κιβώτιο.

Τέλος, το Vitara με το ίδιο μοτέρ στην κορυφαία εξοπλιστική έκδοση GLX τιμάται από 22.250 ευρώ στην δικίνητη έκδοση του με μηχανικό κιβώτιο και φτάνει έως τις 30.550 ευρώ με σύστημα τετρακίνησης και αυτόματο κιβώτιο.

Η έκδοση GL προσφέρει ως στάνταρ σιδερένιες ζάντες με τάσι 16 ιντσών, Air condition, Stop Start, Ηλεκτρικούς καθρέπτες, Bluetooth, 7 αερόσακους, σύστημα Hill hold κ.α. Η μεσαία GL+ προσφέρει επιπλέον ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, Αυτόματο κλιματισμό, προβολείς ομίχλης, Cruise Control, ράγες οροφής ασημί χρώματος, έγχρωμη οθόνη LCD 4,2 ιντσών, Κάμερα οπισθοπορείας κ.α, ενώ η κορυφαία GLX προσφέρει επιπλέον της GL+ σύστημα πλοήγησης, Keyless Push Start, αυτόματη λειτουργία φώτων, LED Αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός- πίσω, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες με ενσωματωμένα φλας κ.α

Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο της Suzuki εδώ.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις