Αποκτήστε FORD πιο EYKOΛΑ από ποτέ!

Διαβάστηκε από 43204 αναγνώστες - 26/10/2020

Η ονομασία του νέου χρηματοδοτικού προγράμματος της Ford Motor Ελλάς μαρτυράει την ευκολία με την οποία μπορείτε να αποκτήσετε το αγαπημένο σας Ford, με τους ευνοϊκότερους όρους της αγοράς.

 
 

Ford : Νέο Puma, με 1,99% επιτόκιο, 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και δωρεάν εξοπλισμός. Advertisement

Τώρα, χάρη στο προωθητικό πρόγραμμα FordΕύοκολα της Ford Motor Ελλάς, η αγορά του αγαπημένου σας μοντέλου καθίσταται πιο εύκολη και συμφέρουσα από ποτέ, καθώς μπορείτε να απολαύσετε μοναδικά προνόμια και οφέλη. 

Αποκτήστε τα αγαπημένα σας επιβατικά μοντέλα Fiesta, Ecosport, Puma, Focus, Kuga πιο εύκολα από ποτέ με την αξιοπιστία της Ford και χρηματοδότηση Ford με μοναδικούς προνομιακούς όρους: Πιο συγκεκριμένα το ευέλικτο πρόγραμμα χρηματοδότησης FordΕύκολα, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 1.99%, σταθερές μηνιαίες δόσεις και ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής με διάρκεια από 12 έως και 60 μήνες.
 


Εκτός από τα μοναδικά προνόμια που σας προσφέρει το χρηματοδοτικό πρόγραμμα FordΕύκολα, η αγορά του αγαπημένου σας Ford συνοδεύεται από σημαντικά επιπλέον οφέλη. Η 8ετής εργοστασιακή εγγύηση έρχεται να αποδείξει έμπρακτα την κορυφαία αξιοπιστία όλων των μοντέλων της Ford και συγχρόνως την εμπιστοσύνη της ελληνικής αντιπροσωπείας σε αυτά, προσδίδοντας έτσι ένα ακόμα ισχυρό πλεονέκτημα σε όσους επιθυμούν να απολαύσουν χωρίς έννοιες και για πολλά χρόνια ένα απόλυτα σύγχρονο και ασφαλές αυτοκίνητο.Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ. Στην περίπτωση του Kuga το σταθερό ονομαστικό επιτόκιο βρίσκεται μόλις στο 1%, η ελάχιστη προκαταβολή 40% και η διάρκεια αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες, ενώ για το Puma η Ford Motor Ελλάς προσφέρει δωρεάν επιπλέον εξοπλισμό αξίας έως και 930 ευρώ, έτσι ώστε όλες οι εκδόσεις Puma να διαθέτουν στο στάνταρ εξοπλισμό τους προβολείς LED, έγχρωμο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος.

Πιο συγκεκριμένα όλες οι εκδόσεις Titanium διαθέτουν επιπλέον εμπρός προβολείς LED, έγχρωμο ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3 ιντσών και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, συνολικής αξίας 930 ευρώ. Οι εκδόσεις ST-Line, είτε με κινητήρα πετρελαίου, είτε με αυτόματο κιβώτιο, διαθέτουν επιπλέον αυτόματο κλιματισμό (EATC), υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, συνολικής αξίας 664 ευρώ.Η έκδοση ST-Line με κινητήρα 1.0L Eco Boost 125 ίππους διαθέτει επιπλέον αυτόματο κλιματισμό αξίας 400 ευρώ. Και τέλος, οι εκδόσεις ST-Line X & ST-Line V, διαθέτουν επιπλέον το σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων (BLIS), το Adaptive Cruise Control και το Auto Park Assist, συνολικής αξίας 868 ευρώ.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ford μπορείτε να επιλέξετε το μοντέλο που σας ενδιαφέρει και να δείτε παραδείγματα χρηματοδότησης επιλέγοντας το χαρακτηριστικά του δανείου που επιθυμείτε, όπως το χαμηλό επιτόκιο, τη χαμηλή μηνιαία δόση ή τη χαμηλή προκαταβολή και στη συνέχεια να κλείσετε ένα Test Drive στον πλησιέστερο Επίσημο Έμπορο Ford.