Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
C3 Aircross: Με 19.900 ευρώ είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή;
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

C3 Aircross: Με 19.900 ευρώ είναι η πιο συμφέρουσα επιλογή;

8/8/2023

Σε μία προωθητική ενέργεια προχώρησε η Citroen, μειώνοντας την τιμή του C3 Aircross κατά σχεδόν 3000 ευρώ. Ισχύει μέχρι 31/08, για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Το C3 Aircross είναι ένα μοντέλο εστιασμένο στην άνεση των επιβατών, όπως και σχεδόν όλα τα μοντέλα της Citroen, μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει η πολύ καλά ρυθμισμένη ανάρτηση της Citroen η οποία επιτρέπει στα μοντέλα της να κινούνται με χαρακτηριστική άνεση στους κακούς (ακόμα!!!) ελληνικούς δρόμους. Στα 19.900 ευρώ, δεν είναι το πιο φθηνό μικρό SUV, είναι όμως το πιο συμφέρον, καθώς έχει πολύ πλούσιο εξοπλισμό σε αυτά τα χρήματα, κάτι που την δεδομένη στιγμή δεν μπορείτε να το βρείτε σε κανένα άλλο μικρό SUV της κατηγορίας.
 
Το C3 Aircross, με 19.900 ευρώ, αναρριχάται στην 1η θέση του Best Value for money, σύμφωνα με τις μετρήσεις του Autoagora. Δηλαδή προσφέρει πολλά περισσότερα, σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό στα 19.900 ευρώ. Ακόμα και αν δεν είχατε στο menu σας το C3 Aircross, τα 3000 ευρώ έκπτωση του μοντέλου θα πρέπει να σας ωθήσουν, τουλάχιστον να το επισκεφτείτε και να το δείτε από κοντά σε κάποια έκθεση. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31 Αυγούστου, όμως επειδή πρόκειται για ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, καλό είναι να μην το αφήσετε για τελευταία στιγμή.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο
Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε