Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Εκπτώσεις έως 4.000 ευρώ από τη VW

19/11/2018

Η Kosmocar, επίσημη αντιπροσωπεία της Volkswagen στη χώρα μας, λανσάρει τη νέα καμπάνια Deal Days, που δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές να επωφεληθούν έως και 4.000 ευρώ για την αγορά ενός νέου μοντέλου από τη γκάμα της μάρκας.

Για όλο το Νοέμβριο, μέσα από μία συντονισμένη καμπάνια με τίτλο «Deal Days», ένας μεγάλος αριθμός από ετοιμοπαράδοτα ή κατόπιν παραγγελίας μοντέλα, είναι διαθέσιμα σε πολύ συμφέρουσες τιμές, με το όφελος σε κάποιες περιπτώσεις να φτάνει τις 4.000 ευρώ. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα από το Deal Days το όφελος για ένα up! φτάνει τα 450 ευρώ, για ένα Polo έως τα 800 ευρώ ενώ για το Golf τα 3.600 ευρώ.

Παράλληλα με τα Deal Days οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν να επωφεληθούν και από το πρόγραμμα Volkswagen 4All, που είναι ήδη σε ισχύ και το οποίο προσφέρει: προνομιακό επιτόκιο 3,9%, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 4 χρόνια ασφάλιση και 4 χρόνια service.
 
Τέλος, σημειώνουμε πως, τα Deal Days θα διαρκέσουν μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων εμπόρων Volkswagen σε όλη την Ελλάδα ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα www.dealdays.gr που έχει δημιουργηθεί ειδικά για αυτήν την ενέργεια, ενώ ιδανική ευκαιρία για μια πρώτη γνωριμία ή και την εκδήλωση ενδιαφέροντος για κάποιο από τα μοντέλα της γερμανικής μάρκας αποτελεί και η επίσκεψη στην έκθεση αυτοκινήτου Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018 που θα μείνει ανοικτή μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις